Wees veilig én steun het goede doel … met ruitenwissers

Ruitenwissers en veilig rijden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Is uw set aan vervanging toe? Dan is nú het uitgelezen moment. Want als u vóór 15 december ruitenwissers koopt bij Carglass®, steunt u het goede doel: De Warmste Week in Vlaanderen en Viva for Life in Wallonië.

Vervang uw ruitenwissers jaarlijks

Uw heldere blik op de weg? Die hebt u voor een groot deel aan uw ruitenwissers te danken. Vervang ze dus op tijd. Want met versleten ruitenwissers ziet u minder – en reageert u trager. En dat kan kwalijke gevolgen hebben.

De stelregel? Vervang uw ruitenwissers om de twaalf maanden. Of sneller, als u merkt dat er iets mis is. Hoe u dat weet? Volg de checklist op deze pagina.

Hou uw ruitenwissers in goede staat

Ook onderhoud is belangrijk. Enkele tips:

  • Maak uw ruitenwissers om de drie maanden schoon.
  • Hou uw autoruiten proper met ruitenwisservloeistof.
  • Stel uw auto zo weinig mogelijk bloot aan zonlicht en vrieskou.

Meer onderhoudstips vindt u hier.

Steun het goede doel

Dit jaar organiseert Carglass® een ruitenwisseractie voor De Warmste Week. Koopt u vanaf vandaag en ten laatste op 14 december een ruitenwisserset? Dan storten wij 2 euro aan het goede doel: Responsible Young Drivers in Vlaanderen, en Viva for Life in Wallonië. En dat per verkocht stuk.

Dus wilt u veiliger rijden én een goed doel steunen? Dan is nu het moment om nieuwe ruitenwissers aan te schaffen. Of een extra paar in huis te halen.

Krijg gratis installatie

Interesse? Bestel dan snel uw ruitenwisserset  en haal ze af bij een Carglass® Service Center in de buurt. Goed om te weten: onze medewerkers installeren uw nieuwe exemplaren volledig gratis.

31 oktober 2019