Autoruitschade? Reken op Carglass®

Autoruitschade komt in vele vormen voor. Zo kan een opspringend steentje een sterretje of barst in je autoruit veroorzaken. Deze schade kan verder scheuren door schokken en temperatuurverschillen in de glaslagen. Ook noodweer, ongevallen, vandalisme en inbraken veroorzaken glasbreuk. Ze vermijden is haast onmogelijk, ze snel verhelpen daarentegen kan wel.

Contacteer Carglass® voor een snelle en duurzame herstelling of vervanging. Om te bepalen of we je autoruit herstellen of vervangen neemt Carglass® de autoruitschade eerst grondig onder de loep.

Voorruitschade

Gaat het om een sterretje in je voorruit dat kleiner is dan 2 euro? En ligt het 6 centimeter of verder van de rand van je ruit? Dan is een herstelling mogelijk. Is de voorruit gebarsten of gebroken? Dan is een voorruitvervanging noodzakelijk.

Bij Carglass® proberen we de voorruitschade altijd eerst te herstellen alvorens te vervangen. Een herstelling is tot zes keer goedkoper en tien keer beter voor het milieu dan een vervanging van je voorruit.

Zijruitschade

Een kapotte zijruit moet altijd vervangen worden. Voor dringende gevallen helpen we je onmiddellijk uit de nood.  Je kan ons 24/7 contacteren.  Dankzij onze permanente voorraad van meer dan 500.000 ruiten helpen wij je snel uit de nood. Voor om het even welk merk en model hebben wij een ruit van originele kwaliteit.

Achterruitschade

Wanneer de achterruit van je auto beschadigd is, moet deze altijd vervangen worden. We hebben quasi alle types achterruiten beschikbaar, voor alle merken en modellen. We helpen je snel uit de nood met een tijdelijk plexiglas. Hiervoor kan je meteen langskomen zonder afspraak. De definitieve achterruit plaatsen we enkele dagen later op afspraak.

Al onze ruiten zijn bovendien van originele kwaliteit, dus ook geen zorgen voor jou wat dit betreft.

Schade aan het panoramisch dak

Hagelschade, stormschade…  Ze zijn vaak de boosdoeners voor schade aan je panoramisch dak. Ook hiervoor kan je terecht bij Carglass®. In de meeste gevallen moeten we zo een dak volledig vervangen. Maar af en toe kunnen we het ook herstellen. Wil je meer info of een afspraak?  We staan voor je klaar.

Autoruitschade verzekering

Wat zijn de volgende stappen?

  1. Ga na of je verzekerd bent voor autoruitschade.
    Ben je verzekerd? Dan is de herstelling of vervanging meestal gratis en regelen we alle administratie met je verzekeringsmaatschappij. Maar ook als je niet verzekerd bent, helpen we je snel weer uit de nood.
  2. Maak een afspraak in een Service Center of op locatie of vraag een offerte aan.

Waarom kiezen voor Carglass® bij autoruitschade?  

Maak nu een afspraak

We lijsten het even voor je op: 

Nog niet overtuigd? Laat je overtuigen door onze klanten die hun ervaringen met Carglass® delen.

Onze Mobiele Service staat paraat

Je hebt geen tijd om tot bij ons te komen? Dan komt onze Mobiele Service gewoon naar je toe waar je wil. Het enige wat we nodig hebben is een overdekte en vorstvrije werkplaats. Zo kan de afspraak altijd doorgaan – bij stralende zon én op druilerige dagen. Onze monteurs zorgen voor een vakkundige herstelling of vervanging van je autoruit bij je thuis, op je werk of onderweg. En ondertussen zet je je eigen taken ongestoord verder.

Carglass® geeft levenslange garantie

Een sterretje, breuk of barst? In een voor-, zij- of achterruit? De topmonteurs van Carglass® helpen je professioneel weer op weg. Dankzij een permanente voorraad van 500.000 ruiten – voor alle merken en modellen – reken je op bliksemsnelle service. Mét levenslange garantie.

 

Heb je autoruitschade?  Maak nu een afspraak

Vind een Service Center bij jou in de buurt

 

servicecenter