Offerte

Is er een ruit van uw wagen gebroken? Heeft u een sterretje in de voorruit? Dan is Carglass® uw aangewezen partner voor de vervanging of herstelling van uw autoruit. Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt van ons een gepersonaliseerde offerte!

Aanvraag offerte

* verplicht veld

 

Hoeveel kost een herstelling of vervanging van een autoruit?

Bij Carglass® rekent u voor de vervanging en/of herstelling van uw autoruiten op correcte prijzen. Een sterretje herstellen kost 99 euro ongeacht het aantal sterretjes. Indien u tegen glasbreuk verzekerd bent, is dit zelfs meestal gratis.

Hoeveel de prijs voor de vervanging van een autoruit bedraagt, hangt af van verschillende factoren zoals het merk en model van uw wagen en het ruittype. Bezorgt u ons die details? Dan krijgt u van ons een duidelijke offerte. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Vraag nu online uw offerte aan of bel 0800 166 16

Mét of zonder verzekering?

Bent u verzekerd tegen glasbreuk aan uw wagen? Dan hoeft u geen offerte aan te vragen, want in dat geval is uw vervanging of herstelling meestal gratis. Carglass® regelt alle praktische en administratieve details rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij – via het derde-betalersysteem. Het enige wat u te doen staat, is een afspraak maken bij het Carglass® Service Center in uw buurt.  

Levenslange garantie

Naast een transparante offerte krijgt u bij Carglass® ook levenslange garantie op uw herstelling of vervanging. Scheurt het herstelde sterretje in uw voorruit dus toch verder? Dan krijgt u gratis een nieuwe voorruit. Alleen Carglass® geeft u deze garantie.  Ook bij een vervanging krijgt u levenslange garantie op het uitgevoerde werk. 

Chat