Prijs van een autoruit vervanging

Moet uw autoruit worden vervangen? Dat is gratis als u bent verzekerd tegen glasschade. En Carglass® regelt het papierwerk rechtstreeks met uw verzekeraar.

Hebt u geen verzekering voor glasschade aan uw auto? Ook dan lost Carglass® uw probleem snel en vakkundig op. De prijs verschilt echter per type ruit. De levenslange garantie is altijd gratis mét of zonder verzekering. Je kan bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor zowel het vervangen van een zijruit, vervangen van een achterruit of vervanging van een voorruit. Zo kom je snel te weten wat de prijs is voor jouw autoruit.


Autoruit vervangen: prijs mét verzekering

Ligt uw autoruit aan diggelen, maar bent u daarvoor verzekerd? Dan hebt u geluk: de vervanging van uw autoruit is meestal gratis.

En u trekt zich van de administratieve rompslomp niets aan. Want die regelen Carglass® en uw verzekeraar rechtstreeks met elkaar.

Maak nu online een afspraak

Levenslange garantie bij Carglass®

Laat u uw autoruit vervangen bij Carglass®? Dan profiteert u van onze levenslange garantie op het uitgevoerde werk.

Autoruiten van originele kwaliteit

Een autoruit vervangen? Daarbij is het vooral belangrijk dat de nieuwe autoruit perfect past. Bij Carglass® maakt u zich daarover geen zorgen: wij hebben altijd 220.000 nieuwe autoruiten op voorraad. Voor elk merk en elk model hebben we dus een oplossing.

We gebruiken bovendien dezelfde autoruiten als de oorspronkelijke constructeur. Zo laat u extra gerust uw autoruit vervangen.