Over Carglass®

Zit er een sterretje of barst in de ruit van je wagen? Dan wil je zo snel mogelijk worden geholpen. En daarvoor is Carglass® de partner van jouw keuze.

Herstelling én vervanging

Zit er een sterretje in je voorruit? Dan checkt Carglass® altijd eerst of een herstelling mogelijk is. Dat bespaart je tijd en geld tegenover een vervanging. En ben je ook verzekerd tegen glasschade? Dan is de herstelling of de vervanging meestal gratis! Carglass® regelt dan bovendien alle papierwerk rechtstreeks met jouw verzekeraar.

Elk merk, model en ruittype 

Carglass® herstelt en vervangt autoruiten van om het even welk merk en model. Ongeacht ruittype of wagenleeftijd. Dankzij onze permanente voorraad van 500.000 ruiten hoef je nooit te wachten op je herstelling of vervanging. We gebruiken bovendien alleen glas dat volgens OEM-normen is geproduceerd en dus van dezelfde kwaliteit als de originele ruit.

Altijd en overal geholpen

Carglass® helpt je het hele jaar door – óók op zon- en feestdagen. Wij staan 24/7 voor je paraat. Raak je niet met je wagen tot bij ons? Dan komt onze Mobiele Service naar jou toe: bij je thuis, op het werk of elders. In heel België.

Strengste kwaliteitsnormen

Carglass® maakt deel uit van Belron®: ’s werelds grootste vervang- en herstelbedrijf voor autobeglazing – met Service Centers in 34 landen. Iedere monteur van Carglass® wordt in ons Learning and Development Centrum  opgeleid volgens de strikte Belron®- en Carglass®-normen. Daarnaast onderzoeken we er voortdurend hoe we onze techniek en service nog beter op jou afstemmen.

Levenslange garantie 

Ondervind je toch een probleem na de vervanging of herstelling van je autoruit? Carglass® geeft levenslange garantie op het uitgevoerde werk . En moest een door ons herstelde inslag nadien toch verder barsten dan krijg je gratis een nieuwe voorruit van ons.

98 procent van onze klanten is meer dan tevreden. Maak nu je afspraak!

Vind een Service Center bij jou in de buurt

 

servicecenter