Over Carglass®

Zit er een sterretje of barst in de ruit van uw wagen? Dan wilt u zo snel mogelijk worden geholpen. En daarvoor is Carglass® de partner van uw keuze.

Herstelling én vervanging

Zit er een sterretje in uw voorruit? Dan checkt Carglass® altijd eerst of een herstelling mogelijk is. Dat bespaart u tijd en geld tegenover een vervanging. En bent u ook verzekerd tegen glasschade? Dan is de herstelling of de vervanging meestal gratis! Carglass® regelt dan bovendien alle papierwerk rechtstreeks met uw verzekeraar.

Elk merk, model en ruittype 

Carglass® herstelt en vervangt autoruiten van om het even welk merk en model. Ongeacht ruittype of wagenleeftijd. Dankzij onze permanente voorraad van 500.000 ruiten hoeft u nooit te wachten op uw herstelling of vervanging. We gebruiken bovendien alleen glas dat volgens OEM-normen is geproduceerd en dus van dezelfde kwaliteit als de originele ruit

Altijd en overal geholpen

Carglass® helpt u het hele jaar door – óók op zon- en feestdagen. Wij staan 24/7 voor u paraat. Raakt u niet met uw wagen tot bij ons? Dan komt onze Mobiele Service naar u toe: bij u thuis, op het werk of elders. In heel België.

Strengste kwaliteitsnormen

Carglass® maakt deel uit van Belron®: ’s werelds grootste vervang- en herstelbedrijf voor autobeglazing – met Service Centers in 34 landen. Iedere monteur van Carglass® wordt in ons Learning and Development Centrum  opgeleid volgens de strikte Belron®- en Carglass®-normen. Daarnaast onderzoeken we er voortdurend hoe we onze techniek en service nog beter op u afstemmen.

Levenslange garantie 

Ondervindt u toch een probleem na de vervanging of herstelling van uw autoruit? Carglass® geeft levenslange garantie op het uitgevoerde werk . En moest een door ons herstelde inslag nadien toch verder barsten dan krijgt u gratis een nieuwe voorruit van ons. 

98 procent van onze klanten is meer dan tevreden. Maak nu uw afspraak!

Vind een Service Center bij jou in de buurt

 

servicecenter