Autoruit herstellen of vervangen in het buitenland?

Autoruit herstellen of vervangen in het buitenland?

Bij Carglass® staat klantenservice bovenaan, ook in het buitenland. Je kan nagenoeg overal in Europa en in bijna alle werelddelen terecht bij Carglass®. Voor de meeste landen in Europa hoef je niets te betalen als je voor glasbreuk verzekerd bent en doen wij al het papierwerk voor jou (dit heet het derde-betalersysteem). Dus ook bij schade in het buitenland kan je op Carglass® rekenen en heb je minder zorgen!

Landen met derde-betalersysteem: Denemarken, Duitsland, Estland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Litouwen, Luxemburg, Marokko, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Servië, Slovenië, Spanje, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland

Je komt terecht in het Belgische Customer Contact Center, waar wij je helpen in je eigen taal.

We stellen het dossier op, geven alle informatie door aan het Service Center van Carglass® in het land waar je je bevindt en regelen de kosten indien je verzekerd bent tegen glasbreuk.

Ben je glasbreuk verzekerd in het buitenland, maar wens je toch in een Service Center in België geholpen te worden? Dat kan.
Neem dan met op contact op met ons.*Bij voorkeur vanaf een vaste lijn. Lokale operators kunnen kosten aanrekenen of het nummer blokkeren voor mobiele oproepen.