Autoruit vervangen

Is er glasschade aan de voorruit van uw auto? Dan checkt de Carglass®-monteur eerst of we uw autoruit kunnen herstellen. Is dat niet het geval? Dan is een vervanging van de autoruit onvermijdelijk. 

Bespaar een uur tijd

Carglass® ontwikkelde een unieke sneldrogende lijm. Deze lijm droogt veel sneller dan alle andere lijm die wordt gebruikt op de vervangingsmarkt. Daardoor staat u in een wip weer buiten met uw vervangen autoruit. Onze monteurs monteren uw nieuwe autoruit. En u rijdt dertig minuten na het plaatsen van uw nieuwe autoruit weer veilig de weg op.

Wat kost een nieuwe autoruit? 

Bent u verzekerd tegen glasbreuk voor uw wagen? Dan neemt de verzekering de kosten voor de nieuwe autoruit op zich. En ook het papierwerk regelt Carglass® rechtstreeks met uw verzekering. Dekt uw autoverzekering geen glasschade?  Vraag dan hier uw offerte aan.

Verzekerd of niet bij Carglass® krijgt u altijd levenslange garantie op de vervanging van uw autoruit.

Vervanging op locatie

Indien u dat wenst, komt onze Mobiele Service uw autoruit ter plaatse vervangen, waar u maar wilt.

Maar u kan natuurlijk ook terecht in een van onze 42 Carglass® Service Centers verspreid over heel België. Terwijl wij uw probleem oplossen, geniet u van een lekkere koffie, surft u gratis op internet of maakt u een fietstochtje met onze gratis leenfietsen.

Uw autoruit vervangen: de klok rond

Schade aan uw autoruit? Dan wilt u daarvoor zo vlug mogelijk een oplossing. Net als Carglass®. Daarom rekent u op onze 24/7 service om uw autoruit te vervangen. Waar u ook bent: bel ons gratis op .
Wij komen naar u toe. Of openen speciaal voor u een van de Carglass® Service Centers bij u in de buurt. En dat het hele jaar door, ook op zon- en feestdagen.

Autoruiten van originele kwaliteit

Een autoruit vervangen? Daarbij is het vooral belangrijk dat de nieuwe autoruit perfect past. Bij Carglass® maakt u zich daarover geen zorgen: wij hebben altijd 220.000 nieuwe autoruiten op voorraad. Voor elk merk en elk model hebben we dus een oplossing.

We gebruiken bovendien dezelfde autoruiten als de oorspronkelijke constructeur. Zo laat u extra gerust uw autoruit vervangen.

Chat