Autoruit vervangen

Autoruit vervangen? Carglass® staat voor je klaar. Of het nu een voorruit, achterruit of zijruit is, Carglass® vervangt iedere autoruit. Dankzij onze permanente stock van meer dan 500.000 autoruiten kunnen we snel je autoruit vervangen. Altijd met een autoruit van originele kwaliteit.

Autoruit vervangen prijs

Ben je verzekerd tegen autoruitschade dan is je autoruit vervangen meestal gratis voor je. Maar ook als je niet verzekerd bent kan je altijd bij Carglass® terecht voor een nieuwe autoruit.

Vraag hier je offerte aan

Autoruit vervangen op locatie

Een gebarsten of kapotte autoruit kunnen we ook op locatie vervangen. We hebben dan wel een overdekte ruimte nodig waar we beide deuren van de auto volledig kunnen openzetten.

Onze monteurs zorgen voor een vakkundige vervanging bij je thuis of op je werk. Zo zet je je eigen taken ongestoord verder dankzij onze Mobiele Service.

Voorruit vervangen

Heb je een barst in je voorruit? Carglass® gaat altijd eerst na of we de schade aan je voorruit kunnen herstellen. Een klein sterretje in de voorruit kan meestal nog worden hersteld, maar in sommige gevallen is een vervanging van de voorruit de enige oplossing.

Wanneer dient een voorruit vervangen te worden? Indien:

  • je raam gebarsten is
  • het sterretje in je voorruit groter is dan een muntstuk van 2 euro
  • het sterretje in je voorruit binnen de 6cm van de rand van het raam zit

In de andere gevallen kunnen we je voorruit waarschijnlijk herstellen.

Zijruit vervangen

Ligt de zijruit van je auto aan diggelen? Vaak zijn vandalen of dieven de oorzaak. Hoe dan ook: je wil gauw een oplossing voor je kapotte zijruit. Geen zorgen, want Carglass® installeert je nieuwe zijruit razendsnel.

Omdat de meeste zij- en achterruiten van een wagen uit gehard glas bestaan, verbrijzelen ze volledig bij een harde impact. Daarom kunnen we een zijruit niet herstellen en moet ze altijd worden vervangen, maar dankzij onze permanente voorraad van meer dan 500.000 ruiten helpen wij jou snel uit de nood. Voor om het even welk merk en model hebben wij een ruit van originele kwaliteit.

Achterruit vervangen

Heb je een kapotte achterruit? Geen probleem, Carglass® helpt je onmiddellijk uit de nood. We hebben quasi alle types achterruiten beschikbaar, voor alle merken en modellen. Al onze ruiten zijn bovendien van originele kwaliteit, dus ook geen zorgen voor jou wat dit betreft.

Wanneer de achterruit van je auto beschadigd is, moet deze altijd vervangen worden. Dit komt omdat de achterruit bestaat uit gehard glas. Komt iets zwaars terecht op gehard glas? Dan verbrijzelt dat helemaal en moeten we de achterruit vervangen. In tegenstelling tot gelaagd glas, dat door de folie in het midden nog gedeeltelijk heel blijft. In het geval van een kapotte achterruit van je auto, kies je bij Carglass® dus voor een vervanging.

Panoramisch dakraam

Glasschade aan het panoramisch dakvenster of het dakraam van je wagen? Dit kan allerlei oorzaken hebben. Hoe dan ook: je wil zo snel mogelijk een oplossing. Geen zorgen, want Carglass® helpt je verder met de vervanging of herstelling van het panoramisch dak van je auto.

Het herstellen of vervangen van het dakraam of panoramisch dak van je auto is geen standaard job. Het is technisch uitdagend en zeer arbeidsintensief. Een panoramisch dakvenster vervangen is bovendien heel specifiek werk. De manier waarop je een dakvenster moet vervangen is per merk en type wagen verschillend. Onze monteurs krijgen continue opleiding zodat ze altijd mee zijn met de laatste nieuwe modellen en trends.

Carglass® vervangt alle niet beweegbare glazen daken. 

Waarom kiezen voor Carglass® bij autoruitschade?

We lijsten het even voor je op:

Nog niet overtuigd? Laat je overtuigen door onze klanten die hun ervaringen met Carglass® delen.

Autoruiten van originele kwaliteit

Een autoruit vervangen? Daarbij is het vooral belangrijk dat de nieuwe autoruit perfect past. Bij Carglass® maak je je daarover geen zorgen: wij hebben altijd 500.000 nieuwe autoruiten op voorraad. Voor elk merk en elk model hebben we dus een oplossing.

We gebruiken bovendien dezelfde autoruiten als de oorspronkelijke constructeur. Zo laat je extra gerust je autoruit vervangen.

Levenslange garantie

Is er na de plaatsing van je nieuwe autoruit toch een probleem? Dan garanderen wij je zo snel mogelijk een oplossing. Je geniet van een levenslange garantie op het geleverde werk.

Ben je verzekerd tegen glasbreuk voor je wagen? Dan betaalt de verzekering de vervangen voorruit. Meer nog: je hoeft je van het papierwerk niets aan te trekken. Carglass® regelt alles rechtstreeks met jouw verzekering. Ben je niet verzekerd tegen glasbreuk? Ook dan kan je bij Carglass® terecht. De kosten voor de vervanging van een kapotte autoruit zijn afhankelijk van het merk en model van de wagen. Je kan hoe dan ook een afspraak maken, of eerst een offerte aanvragen indien je dat wenst.

In ieder geval, je kan altijd zonder zorgen weer vertrekken dankzij onze levenslange garantie.

Gratis Bosch-ruitenwissers (t.w.v. € 70)

bij elke herstelling of vervanging die je boekt t.e.m 30 juni.