Carglass® opnieuw bij beste werkgevers van België

Carglass® mag zichzelf al voor de vijfde keer bij de top 10 van beste werkgevers in België rekenen. Dat werd op 14 maart 2017 bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Best Workplaces 2017-awards in Brussel. We vielen trouwens dubbel in de prijzen, want eerder op het jaar viel ook de gouden Investors in People-erkenning ons te beurt.

De Best Workplaces 2017-awards werden georganiseerd door het Great Place to Work Institute van België en de Vlerick Business School. Op basis van een grootschalig onderzoek bij onze personeelsleden kwam Carglass® als een van de toppers uit de bus.

Onze medewerkers, het hart van onze organisatie

Bij de awards wordt vooral gekeken naar de positie van de werknemers binnen een bedrijf. En bij Carglass® is die positie heel duidelijk: zij zijn het hart van onze organisatie. Onze hr-directeur Bart Lambrechts beaamt dat Carglass® zijn medewerkers voortdurend ondersteunt bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. En hen zoveel mogelijk betrekt bij beslissingen.

“De eensgezindheid bij de vele medewerkers die daarover werden ondervraagd, stemt ons erg tevreden. Wij zijn trots dat we ook dit jaar het kwaliteitslabel van Best Workplace mogen dragen.”

Bart Lambrechts, HR-Directeur

Logo Great Place To Work 2017

Eerste Belgische bedrijf met Investors in People-erkenning

Daarnaast rijfde Carglass® als eerste Belgische bedrijf een gouden Investors in People -erkenning binnen. Internationaal keurmerk Investors in People (IIP) woog in een audit het peoplemanagement van Carglass® af. Het ging na in welke mate onze medewerkers kansen krijgen om zichzelf te ontplooien en te groeien, samen met het bedrijf. En wat blijkt? Carglass® scoort daarop goed. Zó goed dat het van IIP een gouden erkenning kreeg.

Een prachtige pluim. En een extra motivatie om u service van de bovenste plank te blíjven bieden.
Carglass medewerkers
Gold