Je autoruit vervangen of herstellen in Oost-Vlaanderen

Zijruit stuk? Sterretje of barst in je voorruit? Carglass® lost het zo op. In de provincie Oost-Vlaanderen helpen 6 Service Centers of één van onze vele mobiele teams je zo snel mogelijk verder.

In alle Centers vind je wifi en koffie, kranten en magazines, en leenfietsen. Helemaal gratis.

Autoruit herstellen of vervangen in Wetteren? In Carglass® Denderleeuw of Carglass® Gent helpen we je graag verder.

Schade aan je autoruit in Sint-Niklaas? Rij snel naar Carglass® Temse of Carglass® Aartselaar.

Autoruitschade in Dendermonde? Dan ben je het dichtst bij Carglass® Denderleeuw of Carglass® Temse.

Sterretje of barst in je autoruit in Lokeren? Dan ben je het snelst in Carglass® Temse of Carglass® Denderleeuw.

Autoruitschade in Ronse? Dan ben je het dichtst bij Carglass® Kortijk of Carglass® Oudenaarde.

Zoek je een Service Center in een andere provincie?

Hier vind je alle info over onze filialen in Antwerpen, Brussel, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, West-Vlaanderen.

Hoe lang zal het duren?

Een voorruit, achterruit of zijruit vervangen we in 90 minuten. Dankzij onze exclusieve sneldrogende lijm vertrek je meteen na de vervanging – en dat scheelt al snel een uur! Een sterretje herstellen? Dat duurt maar 45 minuten. Moeten we meerdere sterretjes tegelijk repareren in de voorruit? Dan reken je het best nog een kwartiertje extra.

Hoeveel zal het kosten?

Ben je verzekerd voor glasbreuk? Dan is de herstelling of vervanging voor jou meestal gratis. Want Carglass® werkt samen met de meeste Belgische verzekeringsmaatschappijen. Je hoeft geen rekening te betalen of paperassen bij te houden voor de vervanging of herstelling van je autoruit. Dat regelen wij wel met jouw verzekeraar – met jouw en hun goedkeuring natuurlijk.

Ben je niet verzekerd? Dan nog reken je op voordelige prijzen. Hoeveel de prijs voor de vervanging van een autoruit bedraagt, hangt af van verschillende factoren zoals het merk en model van je wagen en het ruittype. Bezorg je ons die details? Dan krijg je van ons een duidelijke offerte. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Gratis Bosch-ruitenwissers (t.w.v. € 70)

bij elke herstelling of vervanging die je boekt t.e.m 30 juni.