Je autoruit vervangen of herstellen in West-Vlaanderen

Glasschade? Geen reden tot paniek: Carglass® herstelt uw ruit. In West-Vlaanderen zijn er maar liefst 5 Service Centers en  meerdere mobiele teams die uw probleem meteen verhelpen.
Even wachten? Geen probleem: in alle Centers vindt u – helemaal gratis – wifi en koffie, kranten en magazines, en leenfietsen.

Hoe lang zal het duren?

We vervangen uw voorruit, achterruit of zijruit in 90 minuten. U vertrekt meteen na de vervanging dankzij onze exclusieve sneldrogende lijm. Zo wint u zeker een uur. En een sterretje? Dat herstellen we in maar 45 minuten. Voor meerdere sterretjes komt er een kwartiertje bij.

Hoeveel zal het kosten?

De herstelling of vervanging van glasbreuk is meestal gratis als u verzekerd bent. Want Carglass® werkt samen met de meeste Belgische verzekeringsmaatschappijen. Autoruit hersteld of vervangen bij Carglass®? Dan hoeft u niets te doen. Wij regelen alles wel met uw verzekeraar.

Bent u niet verzekerd tegen glasschade? Dan krijgt u de vervanging of herstelling aan voordelige prijzen:

De herstelling van het sterretje kost u maar €128,50 – ongeacht het aantal sterretjes in uw voorruit. Dat is vijf keer goedkoper dan de voorruit laten vervangen. Gezien de COVID-19 veiligheidsmaatregelen, hanteren we het principe van Touchpoint Cleaning (grondige desinfectie van je wagen voor en na de job) en rekenen we hiervoor een supplement aan van €19,97.

Prijs vervanging voorruit

Prijs vervanging achterruit

Prijs vervanging zijruit