Je autoruit vervangen of herstellen in Vlaams-Brabant

Zijruit stuk? Sterretje of barst in je voorruit? Carglass® lost het zo op. In de provincie Vlaams-Brabant helpen 5 Service Centers of één van onze vele mobiele teams je zo snel mogelijk verder.

In alle Service Centers vind je wifi en koffie, kranten en magazines, en leenfietsen. Helemaal gratis.

Hoe lang zal het duren?

Een voorruit, achterruit of zijruit vervangen we in 90 minuten. Dankzij onze exclusieve sneldrogende lijm vertrek je meteen na de vervanging – en dat scheelt al snel een uur! Een sterretje herstellen? Dat duurt maar 45 minuten. Moeten we meerdere sterretjes tegelijk repareren in de voorruit? Dan reken je het best nog een kwartiertje extra.

Hoeveel zal het kosten?

Ben je verzekerd voor glasbreuk? Dan is de herstelling of vervanging voor jou meestal gratis. Want Carglass® werkt samen met de meeste Belgische verzekeringsmaatschappijen. Je hoeft geen rekening te betalen of paperassen bij te houden voor de vervanging of herstelling van je autoruit. Dat regelen wij wel met je verzekeraar – met jouw en hun goedkeuring natuurlijk.

Ben je niet verzekerd? Dan nog reken je op voordelige prijzen. Hoeveel de prijs voor de vervanging van een autoruit bedraagt, hangt af van verschillende factoren zoals het merk en model van je wagen en het ruittype. Bezorg je ons die details? Dan krijg je van ons een duidelijke offerte. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.