Je autoruit vervangen of herstellen in Vlaams-Brabant

Zijruit stuk? Sterretje of barst in uw voorruit? Carglass® lost het zo op. In de provincie Vlaams-Brabant helpen 5 Service Centers of één van onze vele mobiele teams u zo snel mogelijk verder.
In alle Service Centers vindt u wifi en koffie, kranten en magazines, en leenfietsen. Helemaal gratis.

Hoe lang zal het duren?

Een voorruit, achterruit of zijruit vervangen we in 90 minuten. Dankzij onze exclusieve sneldrogende lijm vertrekt u meteen na de vervanging – en dat scheelt al snel een uur! Een sterretje herstellen? Dat duurt maar 45 minuten. Moeten we meerdere sterretjes tegelijk repareren in de voorruit? Dan rekent u het best nog een kwartiertje extra.

Hoeveel zal het kosten?

Bent u verzekerd voor glasbreuk? Dan is de herstelling of vervanging voor u meestal gratis. Want Carglass® werkt samen met de meeste Belgische verzekeringsmaatschappijen. U hoeft geen rekening te betalen of paperassen bij te houden voor de vervanging of herstelling van uw autoruit. Dat regelen wij wel met uw verzekeraar – met uw en hun goedkeuring natuurlijk.

Bent u niet verzekerd? Dan nog rekent u op voordelige prijzen. Hoeveel de prijs voor de vervanging van een autoruit bedraagt, hangt af van verschillende factoren zoals het merk en model van uw wagen en het ruittype. Bezorgt u ons die details? Dan krijgt u van ons een duidelijke offerte. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.