Je autoruit vervangen of herstellen in Antwerpen

Zijruit stuk? Sterretje of barst in je voorruit? Carglass® lost het zo op. In de provincie Antwerpen helpen 6 Service Centers of één van onze vele mobiele teams je zo snel mogelijk verder.

In alle Centers vind je wifi en koffie, kranten en magazines, en leenfietsen. Helemaal gratis.

Glasschade in Wilrijk? Carglass® Aartselaar of Carglass® Antwerpen helpt je meteen verder.

Autoruitschade in Lier? Carglass® Mechelen of Carglass® Aartselaar lost het zo op.

Autoruitschade in Geel? Carglass® Herentals of Carglass® Turnhout herstelt je ruit meteen.

Schade aan je autoruit in Heist-op-den-berg? Rij naar Carglass® Mechelen of Carglass® Diest. Wij helpen je graag verder.

Zoek je een Service Center in een andere provincie?

Hier vind je alle info over onze filialen in Brussel, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, West-Vlaanderen.

Hoe lang zal het duren?

Een voorruit, achterruit of zijruit vervangen we in 90 minuten. Dankzij onze exclusieve sneldrogende lijm vertrek je meteen na de vervanging – en dat scheelt al snel een uur! Een sterretje herstellen? Dat duurt maar 45 minuten. Moeten we meerdere sterretjes tegelijk repareren in de voorruit? Dan reken je het best nog een kwartiertje extra.

Hoeveel zal het kosten?

Ben je verzekerd voor glasbreuk? Dan is de herstelling of vervanging voor jou meestal gratis. Want Carglass® werkt samen met de meeste Belgische verzekeringsmaatschappijen. Je hoeft geen rekening te betalen of paperassen bij te houden voor de vervanging of herstelling van je autoruit. Dat regelen wij wel met je verzekeraar – met jouw en hun goedkeuring natuurlijk.

Ben je niet verzekerd? Dan nog reken je op voordelige prijzen. Hoeveel de prijs voor de vervanging van een autoruit bedraagt, hangt af van verschillende factoren zoals het merk en model van je wagen en het ruittype. Bezorg je ons die details? Dan krijg je van ons een duidelijke offerte. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.