Carglass® Gent

Waar vind ik Carglass® Gent?

Een probleem met je autoglas in Melle? Rij dan van Melle naar Carglass® Gent.

Vertrek vanuit Melle in noordwestelijke richting op de Brusselsesteenweg/N9 naar de Kapellestraat. Rij 1 kilometer, sla dan rechtsaf en voeg in op de R4 richting E17/Zelzate/Haven 1-6990.
Volg de twee linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de John F. Kennedylaan/N424 (volg de borden Gent/Zeehaven-Zuid).
Rij 2,3 kilometer op de N424. Vervolg de weg naar de Pauwstraat/N456. Neem op de rotonde de tweede afslag naar de Pauwstraat.
Sla linksaf naar de Muidepoort. Vervolg de weg naar de Voormuide. Sla na 300 meter rechtsaf naar het Neuseplein/R40.
Sla rechtsaf naar de Wiedauwkaai/R40. Volg de rechterrijstrook om linksaf te slaan naar de Nieuwevaart/R40. Carglass® Gent bevindt zich aan je rechterkant.

Kom je vanuit Lokeren naar Carglass® Gent?

Rij de E17 op in Lokeren en neem in Destelbergen de R4 richting de John F. Kennedylaan/N424 in Gent. Ga verder op de N424.
Vervolg de weg naar de Pauwstraat/N456. Neem op de rotonde de tweede afslag naar de Pauwstraat. Sla linksaf naar de Muidepoort.
Vervolg de weg naar de Voormuide. Sla rechtsaf, richting het Neuseplein/R40. Sla nu rechtsaf naar de Wiedauwkaai/R40.
Volg de rechterrijstrook om linksaf te slaan naar de Nieuwevaart/R40. Carglass® Gent bevindt zich aan je rechterkant.

Reviews over Carglass® Gent

"Wat een topservice, afspraak gemaakt en volgende dag al geholpen. Perfect afgeleverd binnen de afgesproken tijd van 1u30min ruit volledig vervangen. Zeer propere werk en wacht ruimte met snelle WiFi en lekkere koffie. Topper!"

Fanny Flenaugh

"Vlot telefonische contact om afspraak te maken. Perfecte plaatsing van de voorruit. Vriendelijk en behulpzaam personeel."

Karel De Baerdemaeker

"Online ingeschreven en afspraak gemaakt, auto afgegeven, fiets gekregen voor tijdens het wachten. Na ongeveer één uur krijg ik een telefoontje en alles was in orde. Top service."

John Saelens