Voorruit vervangen

De voorruit wordt het meest getroffen wanneer het om autoruitschade gaat. Het is snel gebeurd. Een opspattend steentje op de autostrade, een gat in de weg, een verkeersdrempel te snel genomen, … We ontvangen dagelijks honderden klanten om hun voorruit te vervangen.

Nieuwe voorruit

Voorruit vervangen

Uiteraard streeft Carglass® ernaar om je kosten te besparen. Als het sterretje kleiner is dan een stuk van 2 euro, dan proberen we altijd eerst te herstellen. Dat is 6 keer goedkoper dan een vervanging.

Is de schade groter dan een stuk van 2 euro? Of is je voorruit gebarsten? Dan is de kans groot dat je voorruit vervangen moet worden. Geen zorgen. Dankzij onze grote voorraad autoruiten ben je snel geholpen. Bovendien kan je bij Carglass® genieten van een levenslange garantie.

Voorruit vervangen kosten

Ben je verzekerd tegen glasbreuk dan is je voorruit vervangen meestal gratis voor je. Maar ook als je niet verzekerd bent kan je altijd bij Carglass® terecht voor een nieuwe voorruit.

Maak een afspraak

Voorruit met camera vervangen

Heeft je auto ook een ADAS systeem? De kans is groot dat, nadat we de voorruit vervangen, de camera achter de voorruit geherkalibreerd moet worden. Carglass® herkalibreert dag in dag uit camera’s van alle automerken en dat volgens de richtlijnen van de fabrikant.

Wil je meer weten over herkalibratie bij Carglass®?

Verwarmde voorruit vervangen

Moet je verwarmde voorruit vervangen worden dan zit deze optie natuurlijk ook op je nieuwe ruit. Een sterretje in je verwarmde voorruit kunnen we ook zonder probleem herstellen als het kleiner is dan een stuk van 2 euro en op meer dan 6 cm van de rand zit. Carglass® is de expert in het vervangen en herstellen van autoruiten. Dus ook verwarmde voorruiten.

Grootste stock autoruiten van België

In het Carglass® Distributie Centrum in Bilzen hebben we meer dan 500.000 autoruiten op voorraad. Zowel voorruiten, zijruiten, achterruiten en panoramische daken. Voor alle merken en modellen. De Service Centers zelf hebben geen permanente stock. Nadat jij je afspraak gemaakt hebt zorgen we ervoor dat je ruit zo snel mogelijk in het gekozen Service Center is.

Nog niet overtuigd? Laat je overtuigen door onze klanten die hun ervaringen met Carglass® delen.

Vragen over voorruiten vervangen?

Gratis Bosch-ruitenwissers (t.w.v. € 70)

bij elke herstelling of vervanging die je boekt t.e.m 30 juni.