Carglass® Mechelen

Waar vind ik Carglass® Mechelen?

Filiaal enkel te bereiken via de verkeerslichten aan de ingang Industrie Noord (kant Antwerpsesteenwg.) of via de Blarenberglaan (kant N16 - E19).

Voor wie van de richting Duffel / Sint-Katelijne Waver komt

Neem de N6 richting autosnelweg E19 tot aan kruispunt met de Antwerpsesteenweg. Sla rechts af, de Antwerpsesteenweg op tot aan de volgende stoplichten. Rechts op de hoek heb je restaurant "Centpourcent". Draai links de Schalienhoevedreef op en neem vervolgens de eerste straat links. Dit is de "Oude baan". (vervolg zie vorige omschrijving)

Kom je vanuit de richting Rumst- Kontich?

Neem de Antwerpsesteenweg en rij Walem door tot aan de stoplichten met de Schalienhoevedreef. Links op de hoek restaurant "Centpourcent". Draai deze rechts op en neem de eerste straat links. Dit is de "Oude baan". (vervolg zie eerdere routeomschrijving)

Vanuit Mechelen centrum naar Carglass® Mechelen

Neem de Antwerpse steenweg richting Walem. Bij de stoplichten met de kruising van de N6, ga rechtdoor en volg de richting Walem tot de volgende stoplichten. Draai links de Schalienhoevedreef op en neem daarna de eerste links. Dit is de "Oude baan". Volg deze helemaal te einde. Het laatste kruispunt is deze met de blokhuisstraat. Ga rechtdoor de Blokhuisstraat in. De straat draait op het einde naar links en loopt dood op de parking van Porsche garage. Net daarvoor is ons Service Center Mechelen.

Reviews over Carglass® Mechelen

"Vriendelijk, snel, professioneel geholpen en perfecte reparatie." 

Red Cathedral

"Supersnelle service, snelle en gratis wifi, perfecte afhandeling van afspraken."

cyanide _4c

"Vriendelijke mensen, goeie service en snel weer op weg. Alleen jammer dat het moeilijk te vinden is op deze nieuwe locatie aangezien ze geen wegwijzers mogen plaatsen van de Stad Mechelen…"

Tommy Blommaers