Voorruit Ford Focus: in perfecte staat dankzij Carglass®

In 1998 zag de Ford Focus het levenslicht. Eerst palmde het model de Europese markt in, later veroverde het ook harten in Noord-Amerika. In 2002 en 2003 kaapte de Focus zelfs de titel ‘Best verkochte auto ter wereld’ weg. De Focus was een van de eerste modellen die in de New Edge-stijl van Ford werden ontworpen. Dat uitte zich vooral in de mix van rondingen en scherpe lijnen aan de buitenkant met harde, lange lijnen in het interieur.
Ford Focus

Voorruit Ford Focus: herstellen of vervangen?

Sterretje gespot in de voorruit van uw Ford Focus? Aarzel dan niet om het te laten herstellen. Want dat is vijf keer goedkoper dan uw volledige voorruit vervangen. Check snel hoe het sterretje eruitziet. Is het kleiner dan 2 euro en minstens 6 centimeter van de rand verwijderd? Goed nieuws, dan kan Carglass® het normaal herstellen.

Vervanging volgens de regels van de kunst

Brengt u uw auto binnen bij Carglass®? Dan garanderen wij u dat wij de voorruit van uw Ford Focus volgens de recentste richtlijnen van de fabrikant vervangen. Onze monteurs spijkeren regelmatig hun kennis hiervan bij in het Carglass® Learning and Development Center.  En ook de nieuwe ruiten zijn van originele kwaliteit – geproduceerd volgens de OEM-normen .

Zit er voorruitverwarming in uw Ford? Bepaalde Ford Focus-modellen beschikken over het gepatenteerde Quickclear-systeem . Een netwerk van heel dunne, verwarmde draden tussen de twee lagen van het voorruitglas zorgt er dan voor dat uw voorruit snel ontdooit.

Geen zorgen, want ook daarmee weten onze medewerkers raad. Na de vervanging verbinden zij uw voorruitverwarming weer feilloos. 

De voorruit van uw Ford Focus herstellen?  

Maak nu een afspraak

Vind een Service Center bij jou in de buurt

 

servicecenter