Uw autoruit vervangen of herstellen in Antwerpen

Zijruit stuk? Sterretje of barst in uw voorruit? Carglass® lost het zo op. In de provincie Antwerpen helpen 6 Service Centers of één van onze vele mobiele teams u zo snel mogelijk verder.
In alle Centers vindt u wifi en koffie, kranten en magazines, en leenfietsen. Helemaal gratis.

Glasschade in Wilrijk? Carglass® Aartselaar of Carglass® Antwerpen helpt u meteen verder.

Autoruitschade in Lier? Carglass® Mechelen of Carglass® Aartselaar lost het zo op.

Autoruitschade in Geel? Carglass® Herentals of Carglass® Turnhout herstelt uw ruit meteen.

Schade aan uw autoruit in Heist-op-den-berg? Rij naar Carglass® Mechelen of Carglass® Diest. Wij helpen u graag verder.

Zoekt u een Service Center in een andere provincie?

Hier vindt u alle info over onze filialen in Brussel, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, West-Vlaanderen.

Hoe lang zal het duren?

Een voorruit, achterruit of zijruit vervangen we in 90 minuten. Dankzij onze exclusieve sneldrogende lijm vertrekt u meteen na de vervanging – en dat scheelt al snel een uur! Een sterretje herstellen? Dat duurt maar 45 minuten. Moeten we meerdere sterretjes tegelijk repareren in de voorruit? Dan rekent u het best nog een kwartiertje extra.

Hoeveel zal het kosten?

Bent u verzekerd voor glasbreuk? Dan is de herstelling of vervanging voor u meestal gratis. Want Carglass® werkt samen met de meeste Belgische verzekeringsmaatschappijen. U hoeft geen rekening te betalen of paperassen bij te houden voor de vervanging of herstelling van uw autoruit. Dat regelen wij wel met uw verzekeraar – met uw en hun goedkeuring natuurlijk.

Bent u niet verzekerd? Dan nog rekent u op voordelige prijzen. Hoeveel de prijs voor de vervanging van een autoruit bedraagt, hangt af van verschillende factoren zoals het merk en model van uw wagen en het ruittype. Bezorgt u ons die details? Dan krijgt u van ons een duidelijke offerte. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.