Voorruit van uw Mercedes C gebarsten? Carglass® helpt u verder

1993: de eerste Mercedes-modellen uit de C-klasse worden gespot in het straatbeeld. Toen nog met vierkante koplampen (het W202-model). Maar die veranderen mee wanneer Duits producent Mercedes de prestaties van zijn motoren in de lente van 2004 verbetert. De nieuwe W203-modellen worden uitgerust met een rondere variant. De C-klasse is beschikbaar in drie modellen: sedan, combi en coupé.  

Mercedes C

Piekfijn hersteld

Kreeg de voorruit van uw Mercedes een tik te verduren? En herinnert een sterretje in het glas u daar voortdurend aan? Wacht niet te lang om dat te laten herstellen. Want op termijn barst het sowieso verder. En dan moet de voorruit van uw Mercedes onherroepelijk worden vervangen.

Een sterretje is moeiteloos herstelbaar wanneer het:

  • kleiner is dan 2 euro
  • minstens 6 centimeter van de rand is verwijderd

De Carglass®-monteurs sturen u na de herstelling weer veilig de weg op – met een miniem litteken in de voorruit van uw Mercedes.

Maak nu een afspraak

Is de voorruit van uw Mercedes helemaal gebarsten? Of ligt de zij- of achterruit van uw Mercedes aan diggelen? Dan vervangt Carglass® de volledige ruit, in een Carglass® Service Center bij u in de buurt. Volgens de recentste richtlijnen van de originele constructeur, want onze monteurs spijkeren hun kennis voortdurend bij in het Carglass® Learning and Development Center.

Beschikt uw wagen over een camera- of verwarmingssysteem? Ook daarop zijn onze inhouse-experts getraind! Na de vervanging kalibreren  zij uw camera en/of verwarming zodat die weer haarscherp functioneert.

Sterretje in de voorruit van uw Mercedes?

Maak nu een afspraak

Vind een Service Center bij u in de buurt