Autoruit van uw BMW 5 weer piekfijn? Carglass® klaart de klus

In 1972 streken niet alleen de Olympische spelen in Duitsland neer, ook de BMW 5-reeks rolde voor het eerst de wegen op. Deze vierdeurssedan veroverde al snel zijn plek op de markt. Wist jij trouwens dat het BMW-logo géén propeller moet voorstellen? Dat zou logisch geweest zijn door het vliegtuigbouwverleden van de constructeur. Maar niets is minder waar. Eigenlijk verwijst het gewoon naar de Beierse vlag .
BMW 5

Sterretje in de autoruit van uw BMW 5? Laat het aanpakken!

Liep de voorruit van uw BMW 5 schade op? En prijkt er nu een sterretje – of erger nog een barst – in? Laat dat dan niet op zijn beloop, maar boek zo snel mogelijk een afspraak  voor een herstelling of vervanging. 

Een herstelling van de voorruit van uw BMW 5 is mogelijk, als het gaat om een sterretje dat:

  • kleiner is dan 2 euro
  • minstens 6 cm van de rand is verwijderd 

Is het sterretje groter of gaat het om een andere autoruit van uw BMW 5? Dan is een vervanging onvermijdelijk. Onze vakmensen voeren die trouwens perfect volgens de recentste OEM -richtlijnen uit – dankzij regelmatige bijscholingen in ons Carglass® Learning and Development Center .

Autoruit van uw BMW 5 kapot? Maak nu een afspraak

Wilt u de autoruit van uw BMW laten herstellen? Zoek dan snel het dichtstbijzijnde Carglass® Service Center op. En maak meteen uw afspraak.

Maak een afspraak voor uw BMW 5 

Vind een Service Center bij u in de buurt