Autoruit BMW herstellen of vervangen? Reken op Carglass®

De BMW 3-serie? Wagens met geschiedenis. De eerste exemplaren bolden vanaf 1975 op onze wegen. En in de daaropvolgende jaren bracht de Duitse autoconstructeur heel wat nieuwe varianten op de markt. Zo is de BMW 3-serie in 2017 al aan haar zesde generatie toe. De constante blijft een sportieve, gestroomlijnde look gecombineerd met een krachtige motor. Rijplezier verzekerd!
BMW3

Stel herstelling of vervanging niet uit

Prijkt er in de voorruit van uw BMW een sterretje? Wacht dan niet om het te laten herstellen. Want wanneer het verder barst, kunt u niet meer veilig met uw wagen rijden. Carglass® herstelt het sterretje feilloos voor u indien het:

  • kleiner is dan 2 euro
  • minstens 6 centimeter van de rand is verwijderd

Is dat niet het geval? Dan moet de voorruit van uw BMW worden vervangen. Geen zorgen, ook daarvoor is Carglass® uw partner met de juiste expertise en ervaring. Onze monteurs blijven continu up-to-date met de richtlijnen van de constructeur. Die kennis spijkeren ze regelmatig bij in ons Carglass® Learning and Development Center. Zo zorgen ze voor een smetteloze vervanging van de autoruit van uw BMW.

Maak nu uw afspraak voor uw BMW

Haarscherpe camerakalibratie

Beschikt uw voorruit over een camera? Voor het terugplaatsen van die apparatuur na de vervanging rekent u op onze inhouse-experts. Zij kalibreren uw camera  op minutieuze wijze, zodat die weer perfect zoals voorheen – en volgens de instructies van de constructeur – werkt.

Maak nu een afspraak

Wacht niet om het sterretje in de autoruit van uw BMW te laten herstellen. Of hebt u een barst in de ruit van uw Duitse klassewagen? Aarzel dan zeker niet om deze te laten vervangen. Check snel waar het dichtstbijzijnde Carglass® Service Center  is. En boek nu uw afspraak.

Autoruit BMW herstellen of vervangen?

Maak nu uw afspraak voor uw BMW

Vind een Service Center bij u in de buurt