Sterretje in de voorruit van uw BMW? Snel naar Carglass®

De hatchback was in september 2004 de trekker van de eerste BMW 1-serie. Deze compacte middenklassenauto is uitgerust met een langsgeplaatste motor en achterwielaandrijving, zoals gebruikelijk bij BMW. De serie staat op naam van Chris Bangle , een ontwerper die met zijn modellen nogal wat controverse opriep. Zo staat hij bekend als de designer van de ‘Bangle butt’ – een auto met achterklep die bovenop de wagen lijkt te liggen. De BMW 1-serie is echter een absolute topper in het gamma van de Duitse autoconstruceur.
BMW 1

Wacht niet met de herstelling

Ai, een sterretje of barst in de voorruit van uw BMW? Dan vloekt u wel even. Maar Carglass® brengt redding. Indien het sterretje in uw voorruit niet groter is dan 2 euro en verder dan 6 centimeter van de rand is verwijderd, kunnen wij het normaliter herstellen.

Is het sterretje tóch groter of is de voorruit van uw BMW volledig gebarsten? Dan gaan onze monteurs over tot vervanging. En dat doen ze vlekkeloos dankzij de regelmatige bijscholingen in ons Carglass® Learning and Development Center . Zo bent u gerust voor de autoruit van uw BMW.

Specifieke vereisten

BMW heeft een rijk gamma aan voorruiten. Zo kan de kleur of warmtewerendheid verschillen. Of de voorruit kan uitgerust zijn met een head up display of regen- en lichtsensoren. De voor- en achterruiten van een BMW zijn bovendien met de sponning verlijmd en maken zo deel uit van hun zelfdragende carrosserie. Dergelijke specifieke vervanging laat u dus maar beter over aan een expert. Die verzekert u dat uw ruit vakkundig wordt gemonteerd en alle apparatuur correct teruggeplaatst.

Maak nu een afspraak voor de voorruit van uw BMW

Aarzel niet om het sterretje in de voorruit van uw BMW te laten herstellen. Zo vermijdt u een vervanging – die tot vijf keer duurder is. Maak snel een afspraak bij het dichtstbijzijnde Carglass® Service Center .

De voorruit van uw BMW herstellen of vervangen?

Boek nu uw afspraak

Vind een Service Center bij u in de buurt