Uw mobiliteitsgarantie: vervangwagen of fiets tijdens herstel

Uw auto laten herstellen komt haast altijd ongelegen. Want een dag heeft maar zoveel uren. Bij Carglass® Carrosserie en Carrosserie Express hoeft u niet te blijven wachten. Bij kleine schade trapt u met een van onze fietsen nog snel naar de bakker. En bij grote schade huurt u een vervangwagen. Zo blijft u altijd mobiel.

Uitgebreide vloot vervangwagens

Groot herstel? Carglass® Carrosserie zet u snel weer op weg met een vervangwagen. We hebben een grote vloot vervangauto’s voor u klaarstaan. Die zijn goed verzekerd en maximaal een paar jaar oud. Voor u het weet, mag u uw wagen weer gaan ophalen. En rijdt u buiten met een auto die weer als nieuw is.

Klein herstel? Fiets in plaats van vervangwagen

Een klein herstel neemt maar een paar uur in beslag. U brengt die wachttijd aangenaam door: drink een kopje koffie, blader wat door de krant of surf op ons wifinetwerk. Mag het wat actiever? Of hebt u nog een afspraak? Dan springt u op een van onze fietsen.  

Gegarandeerd mobiel: vraag nu uw offerte

Uw auto laten herstellen is géén streep door uw plannen. Bij  Carglass® Carrosserie,  trekt u er gewoon met uw vervangwagen op uit. En tijdens uw wachttijd bij Carglass® Carrosserie Express trekt u er even op uit met een van onze tweewielers.   

Vraag nu uw offerte

Uw Carglass® Carrosserie-center is elke weekdag open van 07:30 tot 18:00.

Laat uw auto herstellen: met uw vervangwagen of fiets blíjft u mobiel.