Carglass® Carrosserie: garantievoorwaarden

Laat u de schade aan uw wagen bij een Carglass® Carrosserie-vestiging herstellen? Dan rekent u op ijzersterke herstellingen én bijbehorende garantievoorwaarden.

Op kleine herstellingen (zoals die voornamelijk in Carglass® Carrosserie-vestigingen worden uitgevoerd) geniet u van een levenslange garantie.

Bij grote herstellingen werken wij volgens de Eurogarant-norm*, hét kwaliteitslabel voor de carrosseriesector: een teken van ons vertrouwen in de expertise van onze medewerkers. Op herstellingen van grote carrosserieschades geldt drie jaar garantie conform de Eurogarant-norm.*

Afhankelijk van de omvang van de schade krijgt u dus drie jaar of levenslang garantie. Vermelde garanties worden toegepast op voorwaarde dat u het eventuele defect door Carglass® Carrosserie laat vaststellen en herstellen op vertoon van de factuur of de bestelbon.

Indien u vragen heeft over onze garantievoorwaarden of over een herstelling op uw wagen, contacteer dan onze klantendienst via customer.solutions@carglass.be of 011/ 30 19 19 (elke werkdag tussen 8u en 17u). Wij helpen u met plezier verder en geven u graag meer informatie over onze dienstverlening.


Kleine carrosserieschade

Grote carrosserieschade

Op herstellingen van kleine carrosserieschade geldt levenslange garantie op het geleverde werk. Is het geleverde werk niet helemaal in orde? Dan zet Carglass® Carrosserie dat gratis recht. Zo bent u dus volkomen gerust.

Raadpleeg voor de voorwaarden van deze garantie de Algemene Voorwaarden Carglass® Carrosserie – Smart Repair.  

Op herstellingen van grote carrosserieschade geldt drie jaar garantie. Wij werken bovendien volgens de Eurogarant-norm, die staat voor:

  • Kwalitatieve herstelling
  • Materiaal dat voldoet aan de Europese normen
  • Gebruik van originele wisselstukken en herstelling volgens de richtlijnen van de constructeur.
  • Volledig bestek
  • Vervangwagen

Vind een Service Center

Altijd bij u in de buurt