Carglass® Carrosserie: feilloze service en dito vakmanschap

Carglass® nam in 2017 Care Carrosserie over en doopte het om tot Carglass® Carrosserie. U blijft vertrouwen op dezelfde feilloze service en ervaren medewerkers. En er is altijd een herstelcentrum in uw buurt: Carglass® Carrosserie telt 17 herstelpunten waar u terechtkunt bij grote én kleine carrosserieschade.

Altijd een Carglass® Carrosserie in uw buurt

Schram op uw spiegel? Deuk in uw koffer? Koers naar een van de 17 servicecenters in de buurt. Om u sneller te helpen, gaan we eerst na hoe groot de schade is.

Grote schade? Carglass® Carrosserie

Krijg 3 jaar garantie volgens het Eurogarant-label. Kunt u niet zonder uw auto? We hebben een vervangwagen voor u klaarstaan.

Kleine schade? Carglass® Carrosserie Express

We repareren uw auto volgens de Smart Repair-methode: snel, voordelig en lief voor het milieu. Bovendien profiteert u van een levenslange garantie. Geen Carrosserie Express in de buurt? Carglass Carrosserie helpt u ook verder bij kleine schade.

Carglass® Carrosserie: officieel Tesla Approved Body Shop

Bent u de trotse eigenaar van een Tesla? Dan geeft u die niet graag uit handen. En al zeker niet aan iemand die er niets van kent. Carglass® Carrosserie repareert uw auto met kennis van zaken. Want onze medewerkers gingen op training – en slaagden met glans. Daardoor zijn we nu officieel Tesla Approved Body Shop. 

Vraag nu uw offerte aan

Blijf niet rondrijden met een beschadigde auto. Laat uw carrosserie herstellen bij Carglass® Carrosserie. Vraag uw offerte aan. Uw Carglass® Carrosserie-center is elke weekdag open van 7u30 tot 18u.

Zoek het niet te ver: laat uw carrosserie herstellen in uw dichtstbijzijnde Carglass® Carrosserie.

Vind een Service Center

Altijd bij u in de buurt