Experts in carrosserie

Met meer dan 25 jaar ervaring en de nieuwste technieken is Carglass® Carrosserie hét carrosserieherstellingsbedrijf voor uw auto. We pakken schade aan uw auto doeltreffend en duurzaam aan. Onze missie? U snel weer de baan op sturen met een auto die als nieuw is. Zeven redenen om voor Carglass® Carrosserie te kiezen!

1. Kleine en grote schade

We helpen u zo snel mogelijk weer op weg. U kan bij ons terecht voor de herstellen van grote en kleine schade in onze Carglass® Carrosserie vestigingen.

2. Altijd garantie

We repareren uw auto met de nieuwste technologie. En u krijgt altijd garantie:
  • grote schade: 3 jaar op basis van het Eurogarant-label
  • kleine schade: levenslange garantie

3. Altijd mobiel

Een herstelling in uw Carglass® Carrosserie neemt maar een paar uur in beslag. Toch hoeft u niet per se te blijven wachten: met een van onze fietsen trekt u er zo op uit. Grotere herstellingen bij Carglass® Carrosserie hebben wat meer tijd nodig. Maar wees gerust: u geraakt altijd op uw bestemming dankzij onze vervangwagens.

4. Altijd in uw buurt

Met 17 Carglass® Carrosserie Service Centers, is er altijd wel een herstelpunt in uw buurt.

5. Label Duurzaam Repareren

Carglass® Carrosserie geeft om het milieu. Daarom doen we er alles aan om zo groen mogelijk te herstellen. Die inspanningen lonen: we kregen als eerste grote netwerk in België het label Duurzaam Repareren.

6. 25+ jaar ervaring

Uw auto is bij Carglass® Carrosserie in deskundige handen – we hebben niet voor niets al 25+ jaar ervaring. U bent zeker van de efficiëntste technieken en de nieuwste technologie. Ontdek onze methodes.

7. Altijd veilig de weg op dankzij onze expertise in herkalibratie

We doen altijd een check-up van uw rijhulpsystemen zoals parkeerhulp, lane assist of cruise control. Indien nodig herkalibreren we uw rijhulpsystemen. Carglass® volgt hierbij steeds de recentste richtlijnen van uw autoconstructeur.
Zo kan u straks weer veilig de weg op

 

 

Zelf de service van Carglass® Carrosserie ervaren?

Vraag nu uw offerte aan