OPGELET

Carglass® Carrosserie Luik is gesloten van 29 juli tot en met 18 augustus.

Care Luik is nu Carglass® Carrosserie Luik

Care Luik is voortaan® Carglass Carrosserie Luik. Carglass® nam de vestiging over en blijft u onverminderd topservice bieden. Liep uw wagen grote of kleine schade op? Dan bent u hier aan het goede adres. De Carglass® Carrosserie-experts nemen uw wagen onder handen, met behulp van de recentste technieken. En met de grootste omzichtigheid. Zo verzekeren wij u dat u met een wagen in topvorm weer buitenrijdt.

OPGELET
Carglass® Carrosserie Luik is gesloten van 29 juli tot en met 18 augustus.

Ma 07:30 - 18:00
Di 07:30 - 18:00
Wo 07:30 - 18:00
Do 07:30 - 18:00
Vr 07:30 - 18:00

Service van de bovenste plank in uw regio

Liep u schade op aan uw carrosserie in Borgworm, Hoei of Verviers? Of wilt u iets laten opknappen aan uw carrosserie in Seraing? Dan biedt de Carglass® Carrosserie-vestiging in Luik de dichtstbijzijnde kwalitatieve oplossing. Onze ervaren medewerkers ontvangen u en uw wagen met veel plezier.

Waar vind ik Carglass® Carrosserie Luik?

Vind vlot uw weg naar Carglass® Carrosserie Luik

U vindt Carglass® Carrosserie Luik terug in het voormalige gebouw van Care Luik:

Z.I. Sauheid - Av. Haroun Tazieff 19
4053 Chênée

Vanuit Brussel/Aken/Luik

Neem de E25, richting Luik/Luxemburg. Neem daarna, wanneer u de tunnel uitrijdt, de afrit richting Chênée/Chaudfontaine (39). Hier moet u sowieso rechts aanhouden. Sla aan de eerste verkeerslichten rechtsaf, richting Spa. Sla nu onmiddellijk weer rechts af en volg de helling links van u. Wanneer u op uw rechterkant een Hyundai-garage kruist, moet u links de helling oprijden. Aan het einde van die straat ziet u de Carglass® Carrosserie-vestiging.

Vanuit Luxemburg/de Ardennen

Neem de E25, richting Luik. Neem daarna, wanneer u de tunnel uitrijdt, de afrit richting Chênée/Chaudfontaine (39). Rij ter hoogte van de Hyundai-garage aan uw linkerkant, rechts de helling op. Aan het einde van die straat ziet u de Carglass® Carrosserie-vestiging.