Carglass® Carrosserie Luik


Service van de bovenste plank in uw regio

Liep u schade op aan uw carrosserie in Borgworm, Hoei of Verviers? Of wilt u iets laten opknappen aan uw carrosserie in Seraing? Dan biedt de Carglass® Carrosserie-vestiging in Luik de dichtstbijzijnde kwalitatieve oplossing. Onze ervaren medewerkers ontvangen u en uw wagen met veel plezier.

Waar vind ik Carglass® Carrosserie Luik?

Vind vlot uw weg naar Carglass® Carrosserie Luik

Carglass® Carrosserie Luik

Z.I. Sauheid - Av. Haroun Tazieff 19
4053 Chênée

Vanuit Brussel/Aken/Luik

Neem de E25, richting Luik/Luxemburg. Neem daarna, wanneer u de tunnel uitrijdt, de afrit richting Chênée/Chaudfontaine (39). Hier moet u sowieso rechts aanhouden. Sla aan de eerste verkeerslichten rechtsaf, richting Spa. Sla nu onmiddellijk weer rechts af en volg de helling links van u. Wanneer u op uw rechterkant een Hyundai-garage kruist, moet u links de helling oprijden. Aan het einde van die straat ziet u de Carglass® Carrosserie-vestiging.

Vanuit Luxemburg/de Ardennen

Neem de E25, richting Luik. Neem daarna, wanneer u de tunnel uitrijdt, de afrit richting Chênée/Chaudfontaine (39). Rij ter hoogte van de Hyundai-garage aan uw linkerkant, rechts de helling op. Aan het einde van die straat ziet u de Carglass® Carrosserie-vestiging.
  • Erkend carrosserie hersteller
  • Carglass® service en kwaliteit
  • Duidelijke prijsofferte
  • Prijs op de offerte is de prijs op de factuur