Carglass® Carrosserie Express Sint-Martens-Latem

Uw aluminium velgen vertonen lelijke krassen. En die lakschade stoort u ook al weken. Maar voor zo’n schoonheidsfoutjes bent u uw wagen het liefst niet lang kwijt. Dat begrijpt Carglass® perfect. Daarom helpen wij u vliegensvlug in onze Carglass® Carosserie Express-vestiging in Sint-Martens-Latem. U krijgt de dag zelf nog uw wagen terug.

Uw wachttijd brengt u bovendien aangenaam door, met gratis koffie, wifi en kranten. Of op een van onze leenfietsen. Zo vliegt de tijd voorbij en gaat u in een wip weer de weg op met uw piekfijne wagen.

Ma 08:30 - 17:00
Di 08:30 - 17:00
Wo 08:30 - 17:00
Do 08:30 - 17:00
Vr 08:30 - 17:00
Za 08:30 - 17:00

Smart Repair: snel, goedkoop, áf

Dankzij de Smart Repair-methode herstelt Carglass® Carrosserie Express Sint-Martens-Latem uw wagen in een-twee-drie. Deskundige medewerkers ontfermen zich met behulp van de modernste technieken over uw wagen. En dat speelt op diverse manieren in uw voordeel:

  • U bespaart geld: Smart Repair is goedkoper omdat we herstellen in plaats van vervangen.
  • U wint tijd: u krijgt uw wagen in een wip terug.
  • U rijdt buiten met een auto die áf is: met opnieuw de oorspronkelijke stevigheid zonder kleurverschillen.

Terwijl u wacht op uw wagen, geniet u in ons filiaal van gratis koffie, wifi en kranten. Zo vliegt de tijd voorbij en hebt u voor u het weet uw wagen terug.

Waar vind ik Carglass® Carrosserie Express Sint-Martens-Latem?

Vind vlot uw weg naar Carglass® Carrosserie Express Sint-Martens-Latem

Het Service Center in St.-Martens-Latem is gelegen langs de Kortrijksesteenweg van Deinze naar Gent. Komt u van Gent dan vindt u ons op de linkerkant net voorbij Porsche-garage Carrerra Motors en net voor de Ferrari-garage Monza. (klik hier voor een routenavigatie)