Carglass® Carrosserie Express Hasselt

Uw aluminium velgen vertonen lelijke krassen. En die lakschade stoort u ook al weken. Maar voor zo’n schoonheidsfoutjes bent u uw wagen het liefst niet lang kwijt. Dat begrijpt Carglass® perfect. Daarom helpen wij u vliegensvlug in onze Carglass® Carosserie Express-vestiging in Hasselt. U krijgt de dag zelf nog uw wagen terug.

Uw wachttijd brengt u bovendien aangenaam door, met gratis koffie, wifi en kranten. Of op een van onze leenfietsen. Zo vliegt de tijd voorbij en gaat u in een wip weer de weg op met uw piekfijne wagen.

Ma 08:30 - 17:00
Di 08:30 - 17:00
Wo 08:30 - 17:00
Do 08:30 - 17:00
Vr 08:30 - 17:00
Za 08:30 - 17:00

Carglass® Carrosserie Express: snel en goedkoop

Hoe het komt dat wij u in een Carglass® Carrosserie Express-vestiging zo snel helpen? Daar zitten onze Smart Repair-methodes voor iets tussen:

Met de Smart Repair-techniek vullen we ook deukjes of schrammetjes op met een speciale lak. In dezelfde kleur als de rest van uw carrosserie – en dus zo goed als onmerkbaar. Zo gebeurt de herstelling sneller én goedkoper.

Waar vind ik Carglass® Carrosserie Express Hasselt?

Vind vlot uw weg naar Carglass® Carrosserie Express Hasselt

U vindt Carglass® Carrosserie Express Hasselt op dit adres:
Herkenrodesingel 79  
3500 Hasselt

U vindt Carglass® Carrosserie Express Hasselt op de Herkenrodesingel (de grote ring). Ons gebouw bevindt zich tegenover het Belang van Limburg, en naast computerwinkel Eurosys en horecagroothandel Hanos.