Carglass® Carrosserie Express Antwerpen Haven

Zijn uw koplampen wat mat of bekrast doordat u uw wagen intensief gebruikt? Of liep uw auto een schrammetje op? Van dit soort kleine carrosserieschade wilt u het liefst zo snel mogelijk af. Geen zorgen, want bij Carglass® Carrosserie Express Antwerpen bezorgen wij u in een mum van tijd terug een piekfijne wagen.

Terwijl onze medewerkers uw wagen herstellen, maken wij uw wachttijd zo aangenaam mogelijk. Geniet van gratis koffie, kranten en wifi. Of gebruik een van onze leenfietsen om even boodschappen te doen.

Groenendaallaan 397
2030 Antwerpen
Ma 08:30 - 17:00
Di 08:30 - 17:00
Wo 08:30 - 17:00
Do 08:30 - 17:00
Vr 08:30 - 17:00
Za 08:30 - 17:00

Terwijl u wacht

  • Gratis koffie
  • Gratis kranten en tijdschriften
  • Gratis wifi
  • Gratis leenfiets

Waar vind ik Carglass® Carrosserie Express Antwerpen Haven?

Uw autoruit laten vervangen of herstellen in Antwerpen? Kom gerust langs bij Carglass® Antwerpen Haven. Ons service center ligt op de Groenendaallaan 397 (klik hier voor een route navigatie)

Let op: de verkeersproblematiek in de buurt van het filiaal zorgt ervoor dat de tijd om tot in het filiaal te geraken soms erg kan oplopen. Vooral in de spitsuren kan de verkeersdrukte hier groot zijn. De gemiddelde tijd van de afrit van de autostrade tot aan het filiaal loopt hierdoor soms op tot 20 a 30 minuten. Het verkeer komende vanuit de stadskern staat ook gemiddeld 15 tot 20 minuten vast aan het knooppunt Groenendaallaan en Noorderlaan. Oorzaak hiervan zijn de aanhoudende werken in de buurt, waardoor het verkeer omgeleid wordt langs 1 centraal punt. Helaas kunnen wij hier niets aan doen, maar we willen u wel vragen om hier rekening mee te houden zodat u zeker op tijd op uw afspraak geraakt.


Het Service Center bevindt zich net ten noorden van het Eilandje, dichtbij het havenhuis van Antwerpen. Op enkele minuten van Zwijndrecht en Merksem zijn wij de expert om te raadplegen voor autoruitschade. 

We hebben daarnaast nog 2 Service Centers in Antwerpen. Zo kan je ook terecht bij Carglass® Schoten of bij Carglass® Aartselaar.