Carglass® Carrosserie Evere

Voor Evere en omstreken

Prijkt er een kras op uw wagen, had u een ongeval of werd u het slachtoffer van vandalisme? Laat uw carrosserie opnieuw in ere herstellen bij Carglass® Carrosserie Evere. Blutsen of krassen in uw carrosserie in Groot-Bijgaarden? Ook voor u is Carglass® Carrosserie Evere de dichtstbijzijnde oplossing.

Vanuit Brussel-centrum

Komt u uit de richting van metrostation IJzer? Verlaat de kleine ring van Brussel ter hoogte van IJzer. Sla nu de Groendreef in en vervolg uw weg in de Werkhuizenkaai. Rij nu onder de Van Praetbrug door en volg de Léon Monnoyerkaai en de Voorhavenstraat. Sla op het einde van de Voorhavenstraat rechtsaf, de Leeuwoprit in. Volg die 800 meter tot op de rotonde. Sla op de rotonde de laatste weg rechts in: de Chaumontelstraat. Die gaat over in de Stroobantsstraat. U ziet Carglass® Carrosserie na 700 meter op uw rechterkant.

Komt u uit de richting van het Meiserplein?

Volg de Lambermontlaan tot aan de rotonde, ter hoogte van het Docks Bruxsel-winkelcentrum. Sla rechtsaf, de Vilvoordelaan in. Sla na 1,1 kilometer linksaf de Leeuwstraat in. Sla na 200 meter opnieuw links af, de Leeuwoprit in. Volg deze straat 800 meter, tot op de rotonde. Sla op de rotonde de laatste weg rechts in: de Chaumontelstraat. Die gaat over in de Stroobantsstraat. U ziet Carglass® Carrosserie na 700 meter op uw rechterkant.

Vanuit Brussel-Noord (A12 – Van Praetbrug)

Rij de Van Praetbrug over. Sla ter hoogte van het Docks Bruxsel-winkelcentrum rechtsaf, de Vilvoordelaan in. Sla na 1,1 kilometer linksaf, de Leeuwstraat in. Sla na 200 meter opnieuw links af, de Leeuwoprit in. Volg deze straat 800 meter tot aan de rotonde. Sla op de rotonde de laatste weg rechts in: de Chaumontelstraat. Die gaat over in de Stroobantsstraat. U ziet Carglass® Carrosserie na 700 meter op uw rechterkant.

Vanuit Zaventem

Volg de A201 richting Brussel/Evere. Sla aan de verkeerslichten, ter hoogte van Decathlon, rechts af, de Jules Bordetlaan in. Sla na 800 meter, op het T-kruispunt, links af, de Laurent Vandenhovenstraat in. Die gaat over in de Stroobantsstraat. Sla aan de tweede rotonde rechts af en volg de Stroobantsstraat. U ziet Carglass® Carrosserie na 100 meter op uw linkerkant.