Kuyps en Carglass®, samen voor kwaliteit!

Carglass® herstelt uw carrosserieschade

  • Erkend carrosserie hersteller
  • Carglass® service en kwaliteit
  • Duidelijke prijsofferte
  • Prijs op de offerte is de prijs op de factuur

Carglass® Carrosserie en uw wagen is weer als nieuw

Carglass® nam het Care Carrosserie-netwerk – samen met zijn vijfentwintig jaar ervaring en carrosserie-experten – over. U blijft dus op deze gevestigde waarde rekenen – voortaan onder de naam Carglass® Carrosserie. 

Carglass® Carrosserie: grote én kleine schade

Van een minuscule kras tot een fel gedeukte wagen, … in de Carglass® Carrosserievestigingen kunt u terecht met kleine én grote schadegevallen. Uw lampen of velgen vervangen, roest verwijderen of hagelschade herstellen. Wij schatten de schade voor u in, bezorgen u een offerte en gaan na uw goedkeuring aan de slag. U blijft trouwens gewoon mobiel tijdens de herstelperiode, want Carglass® Carrosserie heeft een uitgebreid wagenpark met vervangwagens. 

 

Krijg nu uw offerte op maat

Vlekkeloze service in heel België

 

Botste u met uw wagen ergens tegenaan? Is de lak verweerd na honderden ritten? Of stoort u zich elke keer weer aan die kras op de koffer? Hoe groot of klein uw carrosserieschade ook is, de Carglass® Carrosserie-experts herstellen uw auto weer in ere. Ons netwerk telt 17 vestigingen verspreid over België. Er is dus ook een in uw buurt, waar u ook bent. 

Carglass® Carrosserie: gegarandeerd goed

 

Dat u op onze medewerkers mag vertrouwen: daarvoor geeft Carglass® Carrosserie zijn woord. En als dat u niet overtuigt, doet onze garantie dat vast wel. Op grote herstellingen bieden wij u drie jaar garantie, volgens de Eurogarant-norm – hét kwaliteitslabel voor carrosserie. En voor de kleine herstellingen? Daarop krijgt u gewoon levenslang garantie.

Zo herstelt Carglass® een kleine deuk in minder dan 2 uur

Carglass® Carrosserie: duurzame herstelling van uw autoschade

Omdat wij ook nog vele generaties na u willen helpen, herstelt Carglass® Carrosserie uw wagen op milieuvriendelijke en duurzame wijze. Met ecologische materialen en lak op basis van water. En door alle restmaterialen en afval strikt te sorteren. Zo gaat u de baan op met een duurzaam herstelde wagen. En kunnen uw kinderen dat later ook doen.

Uw carrosserieschade herstellen?

Vraag nu uw offerte aan