Carglass® Carrosserie: ons verhaal

Carglass® Carrosserie maakt deel uit van Carglass®, Belgisch marktleider op vlak van herstelling en vervanging van autoglas. Het maakt op zijn beurt deel uit van Belron®, het grootste bedrijf ter wereld voor herstelling en vervanging van voertuigbeglazing.

Stevige Carglass®-fundamenten

Carglass® ziet in 1979 het levenslicht in België. De familie Leroi bezit al een handel in autoruiten en richt dat jaar ook een herstel- en vervangtak op. In 1987 komt het bedrijf in handen van de Zuid-Afrikaanse groep Belron®. Een stap vooruit, want garantie op trefzekere technologie, uitmuntende opleidingen en piekfijne service. Ook vandaag nog verloopt de samenwerking met Belron® gesmeerd. 

Extra dimensie

In 2017 voegt Carglass® een extra tak toe aan zijn business. Door de overname van Care Carrosserie, een gevestigde naam in de carrosseriescène, biedt het u voortaan ook herstellingen van kleine en grote carrosserieschade aan. En dat in 17 vestigingen over het hele land. Een logische zet, en bijzonder handig voor u als klant. U rekent op de verregaande service die u bij Carglass gewoon bent. En u vertrouwt blindelings op de jarenlange ervaring van het voormalige Care Carrosserie-personeel. Het beste van beide werelden, voor een wagen in topvorm.

Wilt u uw carrosserieschade laten aanpakken? Vraag nu uw offerte aan.