Over Carglass® Carrosserie

Neemt een roestplek langzaamaan bezit van uw wagen? Liep uw wagen blutsen op bij een ongeval? Of zijn de velgen dringend aan vervanging toe? Carglass® Carrosserie neemt dit soort carrosserieschade – en meer – onder handen voor u. Zodat u naar huis rijdt met een wagen die recht uit de toonzaal lijkt te komen.

Herstelling én vervanging

Carglass® Carrosserie pakt elke herstelling zo duurzaam mogelijk aan. Valt een deuk of kras te herstellen zonder dat we een nieuw onderdeel moeten laten aanrukken? Dan kiezen we resoluut voor herstelling. Moet een volledige plaat uit uw koetswerk worden vervangen? Dan rekent u op onze uitgebreide voorraad aan reserveonderdelen.

Carglass® Carrosserie Express: gezwinde service

Prijkt er alleen een kleine kras in uw wagen? Of wilt u gewoon uw koplampen laten vervangen? Dergelijke kleine herstellingen voeren wij in een wip uit in een Carglass® Carrosserie Express-vestiging. Op een duurzame, snelle én goedkopere manier. Uw wachttijd brengt u trouwens in opperbeste sfeer door: met lekker verse koffie, gratis wifi en kranten. Of spring op een van onze leenfietsen, om boodschappen te doen of even uit te waaien. Zo vliegt de tijd!

Volgens de instructies van de constructeur

Het Carglass® Carrosserie-personeel weet exact hoe het uw wagen moet behandelen. Wij kennen voor elk merk en elk model de specifieke vereisten. En garanderen u dus dat de herstelling of vervanging volgens de originele norm gebeurt.

Ongeval gehad? Wij helpen u bij de afhandeling

Was uw wagen bij een ongeval betrokken? Geen zorgen, wij helpen u ook bij de administratieve kant van het verhaal. En adviseren u voor de invulling van het Europese aanrijdingsformulier en de schadeafhandeling.

Garantie

Carglass® Carrosserie is overtuigd van de expertise van zijn medewerkers. Zó overtuigd dat wij u drie jaar garantie bieden op grote herstellingen en levenslange garantie op kleine herstellingen.

Overtuigt Carglass® Carrosserie ook ú?

Vraag nu uw offerte aan