Carglass® Carrosserie: dé experts voor uw carrosserie

Schade aan uw wagen? Geef hem dan in de bekwame handen van Carglass® Carrosserie. Breng uw wagen binnen in een van de 17 vestigingen, verspreid over strategische locaties in België. Wij zijn het grootste herstelnetwerk van het land en gespecialiseerd in de herstelling van carrosserieschade bij personenwagens en lichte bedrijfswagens (tot 7,5 ton).

Zorgeloze ervaring

Schade aan uw wagen komt nooit gelegen. En brengt helaas administratief gedoe met zich mee. Maar ook dat laat u over aan Carglass® Carrosserie. Wij zorgen voor de volledige schadeafwikkeling met uw makelaar, lease- of verzekeringsmaatschappij. Een vervangwagen nodig? Wij bezorgen u een geschikt exemplaar uit ons uitgebreide wagenpark, voor de volledige herstelperiode. Zo hoeft u zich noch over papieren, noch over uw mobiliteit te bekommeren.

Duurzame partner

Carglass® Carrosserie denkt ook aan de volgende generaties. Daarom passen wij duurzame herstelprocessen toe en werken we met milieuvriendelijke materialen en lak op basis van water. Alle afval en restmateriaal dat vrijkomt, sorteren we strikt. Dat leverde ons trouwens het label ‘Duurzaam Repareren’ op – als eerste carrosseriebedrijf in België! 

 Autoschade laten herstellen bij Carglass® Carrosserie? Vraag nu uw offerte aan