COVID-19

Welke veiligheidsmaatregelen gelden er vanaf 11 mei bij uw Carglass® Service Center?

Goed nieuws: vanaf 11 mei zijn al onze Carglass® Service Centers opnieuw open, met de grootste zorg voor uw gezondheid, uw veiligheid én tevredenheid. Daarbij volgen we niet alleen strikt de voorschriften van de overheid en de veiligheidsraad, we gaan zelfs nog een stapje verder.

Hoe garandeert Carglass® uw veiligheid als klant?

  • Om de 'social distancing' richtlijnen van de overheid te respecteren, is onze drive-in service zonder afspraak voorlopig niet mogelijk.
  • U kunt uitsluitend in uw Carglass® Service Center terecht na afspraak via email of telefonisch via ons Customer Contact Center op het nummer 078 78 12 25. Een schadediagnose kan u makkelijk online  doen aan de hand van enkele foto’s. Op de afgesproken datum staan onze specialisten klaar om uw carrosserie te herstellen.
  • In al onze Carglass® Service Centers gelden strikte maatregelen om de veiligheid van onze medewerkers en klanten te garanderen: balieschermen in plexiglas, waarschuwingsborden voor social distancing, betaling enkel met bankkaarten, ... Uiteraard rekenen we ook op u om de veiligheidsrichtlijnen te respecteren. Daarom vragen we u om bij voorkeur alleen naar de afspraak te komen, niet ter plaatse te wachten en de afstand van 1,5m te respecteren.
  • Elke Carglass medewerker maakt verplicht gebruik van een veiligheidsbril en handschoenen. Conform de richtlijnen van de overheid zullen ook mondmaskers gedragen worden indien de afstand van 1,5m niet kan gerespecteerd worden. Ook desinfecterende gel wordt voorzien.
  • Bovendien hanteren we het principe van Touchpoint Cleaning voor en na elke job*. Dat betekent dat we elk punt op uw wagen waarmee onze medewerkers in contact kwamen grondig desinfecteren. Pas daarna vertrouwen we uw auto opnieuw aan u toe. Zodoende houden we de kans op besmetting zo klein mogelijk.

De beste zorg voor onze klanten blijft prioritair, ook na de lockdownperiode. Want alleen als u na uw bezoek tevreden én met een gerust gevoel weer veilig de baan op gaat, zijn wij ook tevreden.

Graag tot binnenkort, in uw Carglass® Service Center.

* Bent u verzekerd tegen carrosserieschade via uw verzekeraar of uw leasemaatschappij dan hoeft u voor deze unieke service niet te betalen. Indien u hiervoor niet verzekerd bent, rekenen we u een supplement aan van € 19,97 (BTW inbegrepen)