Autolak herstellen? Klaar in een mum van tijd

Lakschade aan uw auto? Laat het uw dag niet vergallen. Bij een Carglass® Carrosserie Express-center bent u er in een mum van tijd van verlost. We werken de kras of lakschade bij terwijl u de krant doorneemt en een kopje koffie drinkt. Daarna is uw auto weer zo goed als nieuw.

Autolak snel hersteld: aangenaam wachten

In het Carglass® Carrosserie Express-center laat u kleine herstellingen uitvoeren in een mum van tijd. Terwijl wij uw autolak herstellen, leest u de krant of surft u op ons wifinetwerk. Hebt u nog een afspraak? Met een van onze fietsen bent u er zo.

Smart Repair: kleine beschadigingen autolak snel hersteld

Raakte uw autodeur per ongeluk de muur? Of schraapte u met uw bumper over de stoeprand? Met onze Smart Repair-technologie is de lakschade aan uw auto snel hersteld, en dat tegen de beste prijs. Ook krassen verwijderen kan daardoor in een mum van tijd kwalitatief uitgevoerd worden.

Smart Repair is goedkoper en milieuvriendelijker dan vervangen. En toch boet u niet in aan kwaliteit. Want we werken met de nieuwste technologieën en de beste vakmensen.

Autolak herstellen? Vraag nu uw offerte aan

Lakschade aan uw auto herstellen we snel en goedkoop. Vraag nu uw offerte aan bij een Carglass® Carrosserie Express. Geen Carrosserie Express in de buurt? U kunt ook bij Carglass® Carrosserie terecht.

Vraag nu uw offerte aan.

Uw Carglass® Carrosserie Express-center is elke weekdag open van 8.30 tot 17.00 uur.

Uw autolak herstellen? Neem nu contact op met ons.