Autodeur herstellen

Werd u het slachtoffer van een zijwaartse aanrijding? Kraste iemand met zijn sleutels in uw autodeur? Of krijgt u op een winterse morgen uw autoportier niet meer open? Rijd recht naar Carglass® waar vakmannen uw autodeur vervangen of herstellen.

Gepaste oplossing voor kleine tot grote schade aan uw autodeur

 Deuken of krassen in uw autodeur? Laat uw autoportier vervangen of herstellen door Carglass®. Gaat het over een kleine deuk binnen één paneel? En bevindt de schade zich niet op de welving in uw carrosserie (de karakterlijn)? Dan is de herstelling zo gebeurd in een Carglass® Carrosserie Express-center. Neem een koffie, ga rustig zitten en lees de krant terwijl onze carrosseriespecialisten uw autodeur herstellen.

Auto-deurrubbers en -scharnieren vervangen

Uw autodeur-scharnieren vervangen of nieuwe deurrubbers voor uw auto laten plaatsen – klusjes die u voor u uitschuift. Want u hebt geen zin om uw auto een paar dagen te missen voor zo’n ‘kleinigheid’. Tot u op een ijskoude morgen uw autodeur helemáál niet meer open krijgt …

Klop daarom tijdig bij een Carglass® Carrosserie-center in uw buurt aan. Daar lossen ze die problemen zo snel mogelijk op. En u geniet ondertussen van mobiliteitsgarantie: er staat altijd een vervangwagen voor u klaar.

En wees gerust: Carglass® Carrosserie doet er alles aan om de ecologische impact van zijn herstellingen te beperken. We gebruiken zo veel mogelijk milieuvriendelijke producten en verwerken uw oude rubbers of scharnieren op een verantwoorde manier.

Vraag nu uw offerte

Carglass® Carrosserie beschikt over een nationaal netwerk van filialen. U hoeft dus nooit ver te rijden. Vraag nu uw offerte aan.

Uw Carglass® Carrosserie-center is elke weekdag open van 7.30 tot 18.00 uur.

Laat uw autodeur herstellen door specialisten: ga langs bij Carglass® Carrosserie.