Laat de kapotte zijspiegel van uw auto vervangen bij Carglass® Carrosserie

Passeerde u met uw auto wat te dicht tegen een muur? Was uw geparkeerde wagen het slachtoffer van een hit-and-run? Uw zijspiegels zijn altijd de eerste die het moeten bekopen.

Is uw autospiegel kapot? Wacht dan niet om hem te laten herstellen of vervangen. Voor uw veiligheid én omdat het moet: in België zijn twee zijspiegels wettelijk verplicht.

Autospiegel herstellen: specialistenwerk

Gaat het om een lichte kras? Dan fiksen ze dat in een mum van tijd in een Carglass® Carrosserie Express-center. Maar moet u de zijspiegel van uw auto vervangen? Rij dan rechtstreeks naar Carglass® Carrosserie.

Almaar meer autospiegels zijn uitgerust met:

  • elektrische bediening
  • verwarmingselementen om aandampen tegen te gaan
  • dodehoekvervormingen of -verklikkers
  • richtingaanwijzers

Wilt u dat al die snufjes feilloos blijven werken? Reken dan op vakmannen om de zijspiegel van uw auto te vervangen zoals het hoort. En gun hen daarvoor gerust de tijd. Want Carglass® Carrosserie geeft u mobiliteitsgarantie: er staat een vervangwagen tot uw beschikking voor zolang het duurt om uw autospiegel te herstellen.

Wedden dat u terugkijkt op een aangename klantenervaring?

4 stappen om met zorg de zijspiegel van uw auto te vervangen

Om te garanderen dat u met een piekfijne nieuwe zijspiegel aan uw auto huiswaarts keert, volgen onze carrosseriespecialisten een strak plan:

  1. Ze demonteren minutieus de beschadigde spiegel.
  2. Ze spuiten de nieuwe spiegel in de juiste kleur, met watergedragen, milieuvriendelijke lak. Wees niet bang voor lelijke kleurverschillen met de rest van uw wagen, want Carglass® Carrosserie werkt met de modernste mengcabines.
  3. Ze plaatsen de nieuwe spiegel zoals het hoort – inclusief de elektronische aansluitingen.
  4. Ze maken het geheel brandschoon en controleren of alle bedieningen werken.

Vraag nu uw offerte aan

Carglass® Carrosserie beschikt over een nationaal netwerk van filialen. U hoeft dus nooit ver te rijden voor een nieuwe zijspiegel voor uw auto. Vraag nu uw offerte.

Uw Carglass® Carrosserie-center is elke weekdag open van 7.30 tot 18.00 uur.

Laat de zijspiegel van uw auto vervangen door specialisten: ga langs bij Carglass® Carrosserie.