Roest verwijderen van uw auto in minder dan 2 uur bij Carglass® Carrosserie Express

Ontdekte u roest op uw auto? Laat die dan beter met spoed behandelen. Roest vreet gaten in het plaatwerk van uw wagen waardoor u het bij uitstel volledig moet vervangen. Carglass® Carrosserie Express verwijdert roest in minder dan twee uur. Zo blijft uw wagen in topconditie.

Hoe herken je roest? Wacht niet en ga voor een Antiroestbehandeling

De beste antiroestbehandeling voor uw auto blijft nog altijd snel ingrijpen. Maar hoe herkent u roest dan? In het beginstadium herkent u roest op uw auto vaak aan kleine blaasjes in de lak. Op dat moment kunt u maar beter al langsgaan bij uw Carglass® Carrosserie-specialist. Die behandelt de roest en voorkomt zo verdere – duurdere – schade aan het metaal.

Te lang gewacht met het verwijderen van roest? Altijd een oplossing voor uw roestplekken

Wat als u toch te lang wachtte om de roest op uw auto te behandelen? Ook dan helpt uw Carglass® Carrosserie Express-specialist u uit de nood. Hij kijkt na hoe erg het plaatwerk eraan toe is. Want door erge roest wordt dat vaak poreus. In dat geval moet hij een nieuw stuk inlassen, of zelfs het volledige onderdeel vervangen. Om uzelf kosten te besparen, gaat u dus beter op tijd langs bij uw Carglass® Carrosserie-center.

Roestplekken verwijderen: vraag nu uw offerte aan

Blaasjes in de autolak ontdekt? Of zit er al een roestplek op uw auto? Bij Carglass® Carrosserie Express duurt het wegwerken van roest minder dan twee uur. De prijs voor deze roestbehandeling valt dus ook reuze mee.  Grijp snel in en laat uw Carglass® Carrosserie Express-specialist de roest behandelen.
Geen Carrosserie Express in de buurt? U kunt ook bij Carglass® Carrosserie terecht. Zij helpen u ook verder als u een onderdeel moet laten vervangen.

Vraag nu uw offerte aan.

Uw Carglass® Carrosserie (Express)-center is elke weekdag open van 08.30 tot 17.00 uur.

Antiroestbehandeling voor uw auto? Ga snel langs bij Carglass® Carrosserie.