Auto met hagelschade herstellen? Snel naar Carglass® Carrosserie!

U liet uw auto buiten staan tijdens een stevige hagelbui en ... vindt uw carrosserie nadien vol deuken terug. Niets aan te doen? Toch wel. Bij Carglass® Carrosserie laat u hagelschade snel herstellen. Hebt u geen lakschade? Dan hoeft u uw wagen zelfs niet te laten herspuiten. En dat scheelt in uw portemonnee.
Zelfs als uw wagen lakschade heeft opgelopen, bent u bij Carglass® Carrosserie aan het juiste adres.

Hagelschade aan uw auto herstellen zonder herspuiten

Eén hagelbui is soms genoeg om de carrosserie van uw auto in een maanlandschap om te toveren. Carglass® Carrosserie herstelt hagelschade snel en duurzaam. We screenen uw wagen eerst met speciale spiegels: zo spotten we elke deuk. Is er geen lakschade? Dan hoeft u ook niet te vrezen voor kleurverschillen. Onze gespecialiseerde uitdeukapparatuur maakt herspuiten overbodig. Hierdoor zal de hagelschade reparatie dus ook minder kosten.

Hagelschade snel herstellen: vraag uw offerte aan

Carglass® Carrosserie herstelt hagelschade aan uw wagen snel en met de beste apparatuur. Als uw wagen geen lakschade heeft opgelopen gaat u voor de snelste service best langs in één van onze Carglass® Carrosserie Express-centers . Bent u toch getroffen door grotere carrosserieschade? Maak dan een afspraak in een Carglass® Carrosserie center bij jou in de buurt

Vraag nu uw offerte aan.

Uw Carglass® Carrosserie-center is elke weekdag open van 07.30 tot 18.00 uur.

Laat hagelschade nu herstellen: vraag uw schadediagnose aan bij Carglass® Carrosserie