Laat uw auto spuiten bij Carglass® Carrosserie

Liep u zware lakschade op? Bent u niet wild van de kleuren van uw tweedehands auto? Laat uw auto herspuiten in een Carglass® Carrosserie-filiaal in uw buurt. En het lijkt alsof u in een gloednieuwe wagen stapt.

Carglass® Carrosserie: sterk in kleur

Uw auto is als uw woonkamer: een nieuw kleurtje laat u het best over aan een vakman. Van de Carglass® Carrosseriespecialisten weet u dat ze uw auto overspuiten volgens de regels van de kunst. Omdat ze met de modernste verf- en mengcabines werken, mengen ze exact de kleuren die u voor uw auto in gedachten hebt. En brengen ze die perfect gelijkmatig aan – voor een vlekkeloos resultaat.

Auto spuiten in vijf stappen

Hoe gaan we te werk als we uw auto herspuiten? Altijd volgens een strikt stramien dat topkwaliteit garandeert:

  1. We bepalen de exacte kleur van uw auto.
  2. We plakken uw wagen netjes af, zodat we alleen de gewenste onderdelen van uw auto kleuren.
  3. We bereiden uw auto voor en brengen een grondlak aan. Zo vullen we kleine krasjes op en beschermen we uw auto extra tegen roest.
  4. Daarna gaan we uw auto spuiten met milieuvriendelijke watergedragen lak.
  5. Ten slotte controleren we grondig het eindresultaat.

Uw auto laten spuiten mét mobiliteitsgarantie

Laat u uw auto overspuiten bij Carglass® Carrosserie? Dan hoeft u geen dag of langer thuis te zitten. Want in alle Carglass® Carrosserie-centers staan vervangwagens tot uw beschikking.

Vraag nu uw offerte aan

Carglass® Carrosserie kleurt uw auto met kwaliteits- én mobiliteitsgarantie. Benieuwd naar uw autospuiterij-prijs? Bel ons op het nummer 078 78 12 25.

Uw Carglass® Carrosserie-center is elke weekdag open van 7.30 tot 18.00 uur.

Opgelet: het volledig herspuiten van uw wagen is een service die Carglass® niet aanbiedt. Het herspuiten van aparte onderdelen is nog steeds mogelijk.

Laat uw auto spuiten door vakmannen: ga langs bij Carglass® Carrosserie.