Uitdeuken zonder spuiten: Paintless Dent Repair

Tikte een kiezel een lelijke deuk in uw wagen? Of merkt u een bluts op wanneer u van het parkeerterrein rijdt? Dat is even vloeken. Maar Carglass® Carrosserie heeft goed nieuws voor u, want tegenwoordig is het mogelijk om deukjes te herstellen zonder dat ze moeten worden gespoten: met Paintless Dent Repair. Geen lelijke kleurverschillen of extra kosten voor het spuiten dus!

Deukje? Onzichtbaar opgelost!

Bent u trots als een pauw op uw wagen? Dan vloekt u vast bij een deuk in uw carrosserie. Want geraakt dan ook de lak niet beschadigd tijdens de herstelling? Niet altijd! Want Carglass® Carrosserie behandelt deuken die kleiner zijn dan 15 cm met Paintless Dent Repair. Dankzij deze uitblutstechniek wordt herspuiten overbodig. Knap opgelost én goedkoper!

Paintless Dent Repair: hoe gaat dat in zijn werk?

Uw auto weer in ere herstellen? Bij Carglass® Carrosserie onderzoeken we eerst met speciale spiegels uw wagen, op zoek naar alle deukjes. Zelfs de allerkleinste spotten we zo. Valt er geen lakschade te bespeuren? Dan verwijderen we elke bluts zonder het minste kleurverschil. Ons uitdeukmateriaal houdt uw lak intact, zodat herspuiten niet nodig is.

Geef afbladderende lak geen kans

Stel de herstelling van deuken niet uit. Wij klaren de klus in minder dan een paar uur. Daarna rijdt u met een smetteloze auto weer de weg op. Tegen zachte prijzen, mét duurzaam resultaat en levenslange garantie.

21 mei 2018