Lente in het land: tijd om uw auto schoon te maken!

Uw auto? Uw visitekaartje, waar u ook komt. U houdt hem dus het liefst net en schoon. Regelmatige schoonmaakbeurten houden uw imago onbevlekt en zorgen voor uw veiligheid. Smetteloze ruiten en ruitenwissers geven u een helder beeld op de weg. Een net interieur voorkomt foute manoeuvres. En schone banden verbeteren uw grip.

1. Was geregeld uw autoruiten

Ruiten die glimmen als een spiegel? En dito ruitenwissers en spiegels? Dat lukt u in een wip met de Carglass® Ruitenreiniger. Weg strepen en vet, hallo helder zicht! Geschikt voor de binnen- en buitenkant van uw ruiten. Droog af met een schone doek.

Riwax

2. Cleane carrosserie

Uw auto wassen in het zonnetje lijkt aanlokkelijk. Toch is schaduw beter geschikt – net als koud water en groene zeep. Voor het afspoelen gebruikt u het best een mix van water met wat azijn. Zo krijgt u elk kalkspoor weg. Wil je graag een professioneel product gebruiken, ga dan zeker voor de Riwax Car Shampoo, deze autoshampoo ontziet de lak en reinigt uitstekend.

3. Voorzichtig met displays

Is de display van uw auto vuil? Of zitten er vieze vlekken op uw gps? Spring er voorzichtig mee om tijdens uw poetsbeurt! Vermijd dat uw display in aanraking komt met water. Ga er gewoon zachtjes met een doek overheen.

4. Weg met insecten

Vonden allerlei beestjes hun laatste rustplaats op uw autolichten en bumper? Gebruik onze Riwax Insect Clean (verkrijg in alle Carglass® Service centers) om insecten, olie of vet van je auto te verwijderen. Gerbuik ook best een Microvezelspons om de beestjes eraf te halen. 
Je kan ook een 
vod drenken  in natriumbicarbonaat – beter bekend als zuiveringszout, dat u bij de drogist koopt. En stop die dan in een panty. Veeg daarmee de insecten voorgoed van de aardbol – en van uw auto.

5. Lenig leer

Leren zetels houdt u in perfecte staat door ze af en toe te behandelen met een speciale balsem: de Riwax Leather Lotion . Die voedt en onderhoudt het leer. Spot u kleine vlekjes? Was die dan af met de Riwax Leather Cleaner. Alle Riwax producten zijn verkrijgbaar in uw Carglass® Service Center.