Spotlights op veiligheid: met de reflecterende spray van Albedo

Uw kind, partner, huisdier, … het zijn de dierbaarste elementen uit uw omgeving. Wenste u soms dat u een tovermiddel had om ze tegen elk gevaar te beschermen? Goed nieuws: Albedo ontwikkelde een reflecterende spray waarmee u uw geliefden zo’n extra veiligheidslaagje meegeeft. Oké, u behoedt ze niet voor élk risico, maar u zorgt er alvast voor dat chauffeurs hen opmerken in het donker.

Als je bang bent in het donker, moet je … sprayen

De Albedo-spray werd oorspronkelijk ontworpen in Zweden, met noordse omstandigheden in gedachten. Hun doel: voorkomen dat automobilisten nog langer op rendieren of fietsers botsen in het donker. Hun oplossing: een reflecterende spray om op rendieren, fietsen, textiel, … te spuiten. Zodat de dieren of materialen oplichten in de duisternis wanneer er licht op hen valt. De ideale oplossing voor kampeertrips, sportieve avonturen of … uw dagelijkse woon-werkroute.

 

Textielspray: voor sporters en schoolkinderen

Moeten uw kinderen voor dag en dauw naar school? Dankzij de Albedo-spray stuurt u hen geruster de deur uit. Spuit jassen en boekentassen in met de licht reflecterende textielvariant – geen zorgen, die is niet permanent. Creatief aangelegd? Maak er meteen een leuke tekening mee!
Iedere chauffeur ziet hen zo van ver oplichten in zijn koplampen, en past zijn snelheid en manoeuvres aan. Ook voor wie ’s avonds graag gaat joggen, is deze spray een geruststellend attribuut.
Koop nu zelf de Albedo 100 Reflective Spray in uw Carglass® Service Center.

 

Albedo100 spray

Albedo-spray voor metaal, hout en plastic

Geef ook uw fiets een lichtlaagje mee met de Albedo-spray. Deze variant – Light Metallic – is wél permanent. Zo bent u naast uw reguliere verlichting nog een pak beter zichtbaar voor andere weggebruikers. En vermijdt u ongevallen! 

 

Ook voor trouwe viervoeters

U spuit niet alleen uw stalen ros in met de Albedo-spray. Ook voor échte paarden en honden is er een variant, gebaseerd op de originele rendierenspray Horse and Pets. Maakt u dus een ochtend- of avondwandeling met uw geliefde dier? Dan doet u dat onbezorgd dankzij de reflecterende sproeistof.

Extra veilig de weg op? Trek snel naar het dichtstbijzijnde Carglass® Service Center en koop er de Albedo 100 Reflective Spray.

7 november 2017