Voorruit vervangen van je oldtimer?

Is de voorruit van je oldtimer aan vervanging toe? Geen zorgen: Carglass® heeft de juiste ervaringJij krijgt dus de passende oplossing voor je automerk, -leeftijd en -modelSlaap dus op beide oren: je geliefde oldtimer is in goede handen bij Carglass®

Experts in het vervangen van autoruiten in diverse vormen en maten

Elke autoruit is anders. Bij Carglass® is je auto in professionele handen. Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring. Het resultaat? Onze autoruitexperts weten raad met elk ruittype:

  • elke vorm en afmeting
  • voor-, zij- en achterruiten
  • gelaagd en gehard glas
  • getint en transparant

Elke autoruit zorgt mee voor de stevigheid en dus veiligheid van je wagen. Zit er een sterretje of barst in? Maak dan meteen een afspraak bij Carglass®. Wij lossen je probleem op.

Zoektocht naar de vervang-voorruit voor je oldtimer

Oldtimer-voorruit in voorraad

Is de autoruit van je oldtimer niet meer in productie? Geen zorgen: Carglass® heeft de allergrootste voorraad voor-, zij- en achterruiten. Wij hebben ook die van populaire oldtimers, zoals de Porsche 911 of oude Mercedes-modellen.

Oude voorruit gevonden!

Is de autoruit die je nodig hebt niet meer te koop? Dan schieten onze ervaren aankopers en oldtimerspecialisten voor jou in actie. Zij hebben een neus voor de meest zeldzame autoruiten. Is je ruit toch ergens te koop? Dan vinden zij die gegarandeerd! In sommige gevallen bestaat de originele ruitmal nog. Dan schakelen we een Engelse fabrikant in. Die maakt je autoruit per stuk. Vraag gerust je vrijblijvende offerte aan.

Nieuwe oldtimer-ruit op maat gesneden

Niets voorradig of vindbaar? Dan maken onze oldtimerspecialisten de ruit gewoon zélf. Hoe? We dupliceren de beschadigde ruit door ze op maat te snijden uit een groter exemplaar van gepaste vorm en samensteling. Je bent dus altijd zeker van de perfecte oplossing.

Heb ik garantie op mijn nieuwe oldtimer-voorruit?

Als je je ruit via Carglass® bestelt en laat plaatsen, geniet je van levenslange garantie. Duikt er na de vervanging van je autoruit een probleem op? Dan lossen wij dat onmiddellijk op. Bestel je zelf een nieuwe ruit? Dan plaatst Carglass® enkel de nieuwe ruit en is er geen garantie op je ruit – alleen op de plaatsing

Is je oldtimer verzekerd tegen glasbreuk? Dan is het meestal gratis voor je. Ook van het papierwerk hoef jij je niets aan te trekken: Carglass® regelt alles rechtstreeks met je verzekering. Is je oldtimer niet verzekerd tegen glasbreuk? Ook dan kun je bij Carglass® terecht. Het prijskaartje voor de herstelling of vervanging is afhankelijk van het merk en model van je wagen. Vraag gerust je vrijblijvende offerte aan.

Slimme onderhoudstips voor je oldtimer

Je oogverblindende oldtimer verdient de allerbeste onderhouds- en poetsbeurten. Maak daarom gebruik van de tips van onze ervaren experts. Ontdek ook de professionele carwashproducten van Carglass®. Zo laat jij je fluweelzachte oldtimer blinken als nieuw!

5 mei 2021