De voorruit van je Škoda herstellen of vervangen?

De voorruit van je Škoda herstellen of vervangen? Dat laat je aan de experts van Carglass® over. Wij kennen de knepen van het vak voor elk model.

Carglass® gebruikt steeds autoruiten van originele kwaliteit. Indien nodig kalibreren we ook je rijhulpsystemen volgens de meest recente richtlijnen van Škoda. Maak meteen een afspraak in het Service Center in je buurt. Zo kan je snel weer veilig de weg op.

Sterretje in de voorruit van je Škoda: herstellen of vervangen?

Kunnen we een sterretje in de voorruit van je Škoda herstellen of laat je ze beter vervangen? Is het sterretje kleiner dan een muntstuk van 2 euro en zit het meer dan 6 cm van de rand, dan kunnen we het meestal herstellen. Zo’n herstelling duurt maar 45 minuten en kunnen we dus uitvoeren terwijl je wacht. Ben je verzekerd tegen glasbreuk, dan is de herstelling bovendien meestal gratis.

Een sterretje herstellen voor het verder barst? Maak meteen een afspraak bij het Service Center in je buurt!

De voorruit van je Škoda vervangen: enkel met autoruiten van originele kwaliteit

Zit er een barst in je voorruit of is het sterretje te groot om het te herstellen? Dan vervangen we de voorruit van je Škoda. Wees gerust, bij Carglass® maken we enkel gebruik van autoruiten van originele kwaliteit voor jouw type Škoda, of het nu gaat om een Škoda Fabia, Škoda Octavia of een ander model.

De autoruiten kopen we aan bij de fabrikant die ook aan Škoda levert. Ze worden dus steeds geproduceerd volgens de geldende Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen. Je nieuwe voorruit heeft met andere woorden dezelfde kwaliteit als de autoruiten van een nieuwe auto of bestelwagen van Škoda. Moet je verwarmde voorruit vervangen worden? Dan zit deze optie natuurlijk ook in je nieuwe voorruit.

Wil je nu al weten hoeveel een nieuwe voorruit voor je Škoda zal kosten, vraag dan hier je offerte aan. Ben je verzekerd tegen glasbreuk, dan is de vervanging meestal gratis en kan je meteen een afspraak plannen bij het Carglass® Service Center in je buurt.

Onze experts herkalibreren ook je rijhulpsystemen

Nieuwe Škoda-wagens zijn tegenwoordig vaak uitgerust met rijhulpsystemen zoals Adaptive Cruise Control, Lane Assist of Travel Assist (verkeersbordherkenning). De sensoren en camera’s van die systemen bevinden zich meestal achter de voorruit.

Wanneer we de voorruit van je Škoda vervangen, controleren we daarom altijd of alle rijhulpsystemen nog correct functioneren. Blijkt dat niet het geval, dan herkalibreren we ze volgens de laatste richtlijnen van Škoda én met de juiste apparatuur. Nadien krijg je een certificaat mee als bewijs dat alle functies weer perfect werken.
Zo kan je veilig weer de weg op en kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Een sterretje of barst in de voorruit van je Škoda? Maak nu een afspraak  of vind een Service Center in je buurt.

Gratis Bosch-ruitenwissers (t.w.v. € 70)

bij elke herstelling of vervanging die je boekt t.e.m 30 juni.