Carglass® Mechelen

Een barst in een voorruit kan erg vervelend zijn. Gelukkig is een autoruit laten vervangen heel eenvoudig bij Carglass® Mechelen! Wij vervangen snel en efficiënt voorruiten, achterruiten en zijruiten en doen dit bij u thuis, op het werk of in een Carglass® service center.

Oude baan 1
2800 Mechelen (bekijk de details voor een routebeschrijving)
Ma 08:30 - 17:00
Di 08:30 - 17:00
Wo 08:30 - 17:00
Do 08:30 - 17:00
Vr 08:30 - 17:00
Za 08:30 - 17:00

Waar vind ik Carglass® Mechelen?

Het adres dat u moet ingeven in de GPS is Oude baan 1. Ter hoogte van uw bestemming blijft u ongeveer een 200m rechtdoor rijden en daar bevindt zich het Carglass® Service Center.

Als u via de Antwerpse steenweg komt neemt u best de inrit industrie-noord Schaliënhoevedreef en neemt u de eerste straat links. Daar bevindt zich het Carglass® Service Center. (klik hier voor een routenavigatie)

Vanuit Mechelen centrum naar Carglass® Mechelen

Neem de Antwerpse steenweg richting Walem. Bij de stoplichten met de kruising van de N6, ga rechtdoor en volg de richting Walem tot de volgende stoplichten. Draai links de Schalienhoevedreef op en neem daarna de eerste links. Dit is de "Oude baan". Volg deze helemaal te einde. Het laatste kruispunt is deze met de blokhuisstraat. Ga rechtdoor de Blokhuisstraat in. De straat draait op het einde naar links en loopt dood op de parking van Porsche garage. Net daarvoor is ons Service Center Mechelen.

Voor wie van de richting Duffel / Sint-Katelijne Waver komt

Neem de N6 richting autosnelweg E19 tot aan kruispunt met de Antwerpsesteenweg. Sla rechts af, de Antwerpsesteenweg op tot aan de volgende stoplichten. Rechts op de hoek heb je restaurant "Centpourcent". Draai links de Schalienhoevedreef op en neem vervolgens de eerste straat links. Dit is de "Oude baan". (vervolg zie vorige omschrijving)

Komt u vanuit de richting Rumst- Kontich?

Neem de Antwerpsesteenweg en rij Walem door tot aan de stoplichten met de Schalienhoevedreef. Links op de hoek restaurant "Centpourcent". Draai deze rechts op en neem de eerste straat links. Dit is de "Oude baan". (vervolg zie eerdere routeomschrijving)
Chat