Actievoorwaarden

Actievoorwaarden gratis ruitenwissers

 1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de gratis ruitenwisseractie (hierna: “actie”) georganiseerd door Carglass N.V. (hierna “Carglass”) van 3 tot en met 30 juni 2024.
 2. Bij iedere gefactureerde voorruitherstelling of ruitvervanging, uitgevoerd door Carglass, ontvang je een gratis set (max. 2) ruitenwissers (= ruitenwisserbladen) voor de voorruit.
 3. De actie is enkel geldig voor in België geregistreerde personenwagens en lichte vrachtwagens waarop Carglass een voorruitherstelling of ruitvervanging uitvoert.
 4. De actie geldt niet voor oppervlaktebeschadigingen (= beschadiging die de folie van de gelaagde ruit niet raakt). De beoordeling van de Carglass monteur is bindend.
 5. De actie is geldig van 3 tot en met 30 juni 2024 en zolang de voorraad strekt (hierna “actieperiode”).
 6. De actie is niet geldig voor voertuigen die niet onder de categorie personenwagens of lichte vrachtwagens vallen. Hiermee bedoelen we specifiek voertuigen zoals zware vrachtwagens, trucks en mobilhomes.
 7. De actie geldt voor voorruitherstellingen of ruitvervangingen die uitgevoerd worden tijdens de actieperiode of waarvoor de afspraak vastgelegd wordt tijdens de actieperiode. In elk geval ontvang je de ruitenwissers nadat de voorruitherstelling of ruitvervanging uitgevoerd is.
 8. Montage van nieuwe ruitenwissers gebeurt uitsluitend in overleg met de berijder van de auto.
 9. Ruitenwissers die buiten het assortiment van Bosch vallen of die niet door Bosch aan Carglass worden geleverd, zijn uitgesloten van deze actie.
 10. Gedurende de actieperiode maximaal 2 nieuwe ruitenwisserbladen per kenteken, ongeacht het aantal ruitherstellingen en/of vervangingen.
 11. De actie is niet cumuleerbaar met andere promoties (aanbiedingen of andere acties) met uitzondering van de personeelskorting en vriendenkortingsbon, waarmee de actie wel cumuleerbaar is.
 12. De actie is niet inwisselbaar voor korting of contanten.
 13. Levering, garantie- en serviceafhandeling van de geplaatste ruitenwissers wordt verzorgd door Carglass.
 14. Carglass behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen of te beëindigen. In geval van wijziging of beëindiging van de actie zal hiervan mededeling worden gedaan op www.carglass.be.
 15. Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met bovenstaande actievoorwaarden, die te vinden zijn op www.carglass.be/nl/promo/actievoorwaarden.

 

Gratis Bosch-ruitenwissers (t.w.v. € 70)

bij elke herstelling of vervanging die je boekt t.e.m 30 juni.