Opleidingen en bijscholingen voor de medewerkers van Carglass®

Carglass® houdt zijn medewerkers scherp. Dat start al meteen in het Learning and Development Center in Hasselt. Zowel administratieve als technische medewerkers krijgen hier een intensieve opleiding. Zo komen ze voorbereid aan de start. Maar ook tijdens hun loopbaan schaven ze hun kennis voortdurend bij – door extra training en bijscholing. 

Mee met de evolutie: never not learning

Door de constante evoluties binnen de autowereld, is het belangrijk dat onze medewerkers bijblijven. Komt er een nieuw model op de markt? Dan richten wij meteen een training voor de vervanging van de autoruiten in. Zo weten onze monteurs raad met elke wagen die binnenrijdt. Ook de jouwe.

Laat je helpen door een pro

Carglass® organiseert dus met de regelmaat van de klok vormingen en oefensessies in zijn Learning and Development Center. En dat voor zijn technische staf én de medewerkers van de klanten- en administratieve diensten. Zo blijven zij alert, gemotiveerd en goed ingelicht. 

Eigen testcentrum

Wordt er een nieuw product of materiaal voor Carglass® ontwikkeld? Dan onderwerpt ons Learning and Development Center het aan rigoureuze experimenten vóór onze vestigingen het in gebruik nemen. Het centrum is hiervoor uitgerust met de modernste testapparatuur en wordt bemand door bekwame technische medewerkers. Zo geven wij jou onze persoonlijke garantie op kwaliteit.