Waarom is het belangrijk dat een sterretje snel wordt hersteld?

Een sterretje in je voorruit? Dat kan élk moment doorbarsten. Laat het niet zover komen, maar kies snel voor herstelling. Het is 6 keer goedkoper en veroorzaakt minder CO2-uitstoot dan het vervangen van een voorruit. En in 45 minuten gebeurd! Na de herstelling blijft er een klein litteken zichtbaar.

Heb je een inslag in je voorruit? Plak er dan zo snel mogelijk een Carglass® Repair-sticker over – gratis verkrijgbaar in je Carglass® Service Center. Zo komt er geen vocht of vuil in de inslag en is het eindresultaat nog beter. Wees dus voorbereid en bewaar altijd een sticker in je wagen. 

Heb je een sterretje in je voorruit? Maak snel een afspraak

5 belangrijke redenen om een sterretje snel te herstellen

 1. Een sterretje kan ieder moment verder barsten

  Een herstelling verhindert dat het sterretje verder barst. Door schokken en plotse temperatuurverschillen op de glaslagen kan een kleine inslag doorscheuren. Vervanging van de voorruit is dan noodzakelijk.

  De voorruit draagt gemiddeld 30% bij aan de structurele sterkte van de auto. De passagiersairbag vertrouwt voor ondersteuning op de voorruit wanneer de airbag opengaat. Je voorruit krijgt haar stevigheid terug door de herstelling.
 2. Levenslange garantie met gratis nieuwe voorruit

  Bij Carglass® krijg je levenslange garantie op de herstelling. Barst de door Carglass® herstelde inslag toch door dan krijg je gratis een nieuwe voorruit.
 3. Een sterretje herstellen is tijdswinst

  Op 45 minuten is een sterretje hersteld, dat is twee keer sneller dan een voorruit vervangen. Een herstelling kan vaak de dag zelf nog.
 4. Bespaar geld

  Een sterretje herstellen is tot 6 keer goedkoper dan de hele ruit te vervangen. En wanneer je glasbreukverzekerd bent is het meestal gratis voor je.
 5. De keuring

  Indien het sterretje zich in het gezichtsveld van de bestuurder bevindt, is er een risico dat auto niet door de keuring geraakt. Vermijd een 2de controle en laat het sterretje herstellen voor je naar de keuring gaat.

Gratis Bosch-ruitenwissers (t.w.v. € 70)

bij elke herstelling of vervanging die je boekt t.e.m 30 juni.